“Tijdens het jaarlijkse uitje met mijn vriendengroep hebben wij deelgenomen aan de workshop Martial Arts. Zowel ik als mijn vrienden konden zich even helemaal laten gaan op de trap en stootkussens. Het was heerlijk en daarnaast was alles TOP geregeld!”

John Jansen42 jaar

Workshop Martial Arts

Bij de workshop Martial Arts wordt een combinatie gemaakt tussen verschillende vechtdisciplines. Martial Arts betekent alle vechtstijlen in één. Door de jarenlange ervaring en expertise die Stay Fit With Monty heeft opgebouwd wordt een combinatie gemaakt van technieken uit Kickboxing, Boxing en Taekwondo.

De workshop wordt op een leuke toegankelijke manier verzorgt, waar zowel wordt gewerkt wordt aan de lichamelijke maar ook aan de mentale conditie. Leef u helemaal uit op stoot- en trapkussens en zoek u eigen grens op. De workshop is geschikt voor alle leeftijden voor zowel mannen als vrouwen ongeacht of u sportief bent of niet.

Waarom Workshop Martial Arts?

– Voel u lekker fit!
– Bevordert geestelijke en lichamelijke gemoedstoestand
– Verlaagt de werkstress/druk bij bedrijven
– Vitale mensen hebben minder ziekteverzuim
– Iets anders dan een normale gymles op school

Kosten

Bij de workshop wordt in overleg met u naar een geschikte locatie gevonden. De kosten zijn €15 per persoon(incl. BTW). In de prijs is alles inbegrepen(locatie, consumpties, sport en voedingsadvies plus tips en trucs van oefeningen die u in uw dagelijkse leven of op uw werk kunt uitvoeren)

Voor meer informatie neem dan nu contact op!