Workshop Weerbaarheid

Particulieren
Helaas komen agressie gepaard met gewelddadige delicten steeds vaker voor in Nederland. Het is daarom van belang om u te beschermen als u in een stress/noodsituatie terecht komt. Daarnaast zal het uw zelfvertrouwen enorm doen vergroten zodat u sterker in uw schoenen staat mocht u zoiets overkomen. Stay Fit With Monty biedt u de gelegenheid om op een leuke toegankelijke manier onder gecertificeerde instructeurs uw weerbaarheid te vergroten zodat u weet hoe u moet handelen als u in stress en/of noodsituaties terecht komt. De workshop kan daarom ook worden gevolgd door elke niveau van beginner tot aan gevorderden voor zowel mannen als vrouwen ongeacht leeftijd.

Bedrijven
Bedrijven en hun medewerksters kunnen te maken hebben met klanten die hun onvrede uiten over hun aangeboden product of dienst. Hier kunnen situaties uit voortkomen die tot het ergste geval kunnen leiden tot geweld met alle gevolgen van dien. Het is daarom handig om hier als bedrijf op in te spelen. Naast de weerbaarheid van het personeel zal tevens het zelfvertrouwen enorm toenemen.

Stay Fit With Monty biedt u de gelegenheid om als bedrijf een Weerbaarheids workshop te volgen. Hierbij worden er op een leuke wijze rollenspellen gespeeld en handelingen geleerd die binnen de wettelijke kaders vallen. Na de workshop is de medewerker in staat agressie vroegtijdig te herkennen en agressie om te buigen in gewenst gedrag. Daarnaast zal het zelfvertrouwen enorm groeien.

Waarom Workshop Weerbaarheid?

– Weet hoe u moet handelen bij een stress/noodsituatie en agressie.
– Vergroot uw zelfvertrouwen
– Realiteitsgericht
– Kom voor uzelf op in het dagelijkse leven
– Zorgt voor een betere sfeer op de werkvloer
– Bevorderd Teambuilding
– Voor elk niveau en leeftijd voor zowel mannen als vrouwen

Kosten

Bij de workshop wordt in overleg met u naar een geschikte locatie gevonden. De kosten zijn €15 per persoon(incl. BTW). In de prijs is alles inbegrepen(locatie, consumpties, sport en voedingsadvies plus tips en trucs van oefeningen die u in uw dagelijkse leven of op u werk uit kan voeren)

Voor meer informatie neem dan nu contact op!