Trainingsvideo’s

slidersmall

PERSONAL TRAINING, BOOTCAMP

WORKSHOPS EN MEER..

VIDEO’S

Wij van Stay Fit With Monty helpen u graag met het bereiken van uw doelen. Dit kan zijn door middel van Personal Training, Bootcamp, Lifestylecoaching of in dit geval Trainingsvideo’s. De Trainingsvideo’s kunt u overal uitvoeren zowel thuis als buiten en zijn afgestemd voor elk niveau! De trainingsvideo’s zijn gecategoriseerd, waardoor het mogelijk is om de focus te leggen op bepaalde spiergroepen in uw lichaam! Heeft u last van bepaalde spieren in uw lichaam en wilt u de spieren hierin versterken? Of wilt u graag aan uw conditie of sixpack werken? Bekijk dan deze trainingsvideo’s en wellicht komt u dichter bij uw doel! Mocht u nog vragen hebben over de trainingsvideo’s, twijfel dan niet en neem direct contact met ons op!

GRATIS PROEFLES?

Samen kijken we naar uw doelen en de mogelijkheden.

BOVENLICHAAM

Hier vind u trainingsvideo’s die betrekking hebben tot u bovenlichaam. Train u borst en arm spieren met deze trainingsvideo’s

CORE/BUIKSPIEREN

Hier vind u trainingsvideo’s die betrekking hebben tot de core/buikspieren. Het is erg belangrijk om deze spiergroep goed te trainen, omdat alle bewegingen uit je lichaam voortkomen uit de kern(core). Wanneer je een sterke core ontwikkeld zal je vanzelf merken dat alle andere lichaamsdelen beter functioneren!

ONDERLICHAAM

Hier vind u trainingsvideo’s die betrekking hebben tot het onderlichaam.Train je benen en billen met deze trainingsvideo’s!

(ONDER) RUG

Hier vind u trainingsvideo’s die betrekking hebben tot de rug/onderrug. Het is erg belangrijk om deze spiergroep goed te trainen, omdat met name op oudere leeftijd u hier last van kan krijgen!

FULL BODY

Hier vind u trainingsvideo’s die betrekking hebben tot het complete lichaam.

MIS JE IETS?

Mis je een bepaalde oefening? Of wil je graag wat meer informatie over een bepaalde oefening? Neem contact op!

GRATIS PROEFLES?

Samen kijken we naar uw doelen en de mogelijkheden.