Stay Fit With Monty is online!

Stay Fit With Monty is een jonge onderneming die zich bezig houdt met het aanbieden van verschillende diensten op het gebied van sport voor zowel mannen als vrouwen ongeacht leeftijd en/of fitness niveau. Na de succesvolle bootcamp workouts wordt het diensten pakket uitgebreid met Personal Training, Small group training en Workshops. Daarnaast biedt Stay Fit With Monty de mogelijkheid om uw op een zo efficiënte manier te begeleiden in uw levensstijl doormiddel van lifestyle coaching en voedingsadvies. Blessure of pijntjes? Stay Fit With Monty werkt samen met fysiotherpeuten en (sport)masseurs zodat u weer snel de oude bent en er weer tegenaan kan gaan!

Kortom, wilt uw afvallen, uw uithoudingsvermogen vergroten, uw spieren strakker maken of wilt u zich gewoon lekker fit voelen op zowel mentaal als lichamelijk gebied. Dan bent u door de speciaal ontwikkelde trainingsmethodes, kennis en expertise van de instructeurs en de kwaliteit die de onderneming biedt bij Stay Fit With Monty aan het juiste adres!

Op de blogpagina zullen wekelijks berichten te vinden zijn omtrent de gezondheid en lifestyle van de mens, handige tips en recepten die kunnen bijdragen om dichter bij uw eigen persoonlijke doel te komen!

Blijf op de hoogte van alle activiteiten rondom Stay Fit With Monty en volg Stay Fit With Monty op de social media kanalen Facebook, Instagram en Linkedin.

BE FIT STAY HEALTHY

STAY FIT WITH MONTY