personal trainer Oosterhout

“Door mijn drukke werkschema kan ik lastiger aansluiten bij andere mogelijkheden. Deze 1 op 1 sessie is dus ook echt perfect. Persoonlijke begeleiding met een enorme passie. Ik kan dit dan ook met klem aanraden!”

John Maton42 jaar

“Ik volg Personal Training bij Stay Fit With Monty, omdat ik naast mijn trainingen op de club mezelf wil verbeteren. Stay Fit With Monty geeft mij wekelijks een specifiek gerichte training waar het accent wordt gelegd op oefeningen waar ik op het voetbalveld iets aan heb. Ik voel me hierdoor sterker, sneller en wendbaarder. Ik kan het echt iedereen aanraden!!”

Jeroen Lumu19 jaar

Personal Trainer Oosterhout en omgeving

Wilt u afvallen en doet u er alles aan maar wil het niet echt lukken? Heeft u geen motivatie, maar wilt u toch snel resultaat of wilt u juist uw spieren strakker maken voor die ‘killerbody.’ Dan is personal training en een personal trainer Oosterhout iets voor u. Bij Personal Training wordt u 1 op 1 begeleidt en is ideaal wanneer u snel resultaat wilt boeken, u extra aandacht wilt en wilt trainen op het tijdstip waar het voor u het beste uitkomt! Het is voor iedereen toegankelijk (personal trainer Oosterhout en omgeving) en het maakt niet uit welk fitnessniveau u heeft, omdat er rekening wordt gehouden met uw eigen wensen en behoeftes.

Door de kennis en expertise van de instructeurs en personal trainers Oosterhout over de werking van het lichaam,voeding en trainingsopbouw werkt personal training erg goed. Zo wordt er aan het begin met uw personal trainer Oosterhout een Stay Fit With Monty trainingsplan opgesteld die er op gericht is uw persoonlijke doel op een zo efficiënte manier te bereiken, zonder dat er overbelasting bij komt kijken. Daarnaast wordt er een healthcheck uitgevoerd door uw personal trainer Oosterhout, waarbij het gewicht, bloeddruk, BMI, vetpercentage en andere metingen worden gedaan. Tot slot zal er een voedingsschema worden opgesteld zodat uw doel nog sneller bereikt kan worden! Alles in overleg met uw personal trainer Oosterhout.

Naast de reguliere PT (Wikipedia: Personal Trainer (Engels)) biedt Stay Fit With Monty u de gelegenheid specifieke personal trainingen te volgen met onze personal trainers Oosterhout:

PT Weerbaarheid
Hier wordt op een leuke manier de focus gelegd op technieken die u weerbaarheid en zelfvertrouwen kunnen vergroten. Zo wordt er op een toegankelijke zorgvuldige manier geleerd om te gaan met agressie en hoe u uzelf kunt verdedigen in een stress/noodsituaties.

PT Martial Arts
Een training waar een combinatie wordt gemaakt tussen verschillende vechtdisciplines. Zo wordt er een combinatie gemaakt tussen technieken uit Kickboxing, Boxing, Taekwondo en andere vechtsporten waarbij u helemaal los kan gaan op stoot en trap kussens.

Training aan huis
Naast de mogelijkheden om op de verschillende locaties van Stay Fit With Monty te trainen is het mogelijk om te trainen aan huis of op de zaak! Traint u liever in uw eigen vertrouwde omgeving of wilt/kunt u door omstandigheden niet op locatie trainen, wij komen naar u!

Zo kunt u stoppen met het zoeken naar een personal trainer Oosterhout. We staan klaar van u en zullen met enorm veel enthousiasme en kunde uw doelen samen met u gaan realiseren. Personal trainer Oosterhout en personal training Oosterhout en omgeving begint bij Stay Fit With Monty.

Bijzonderheden: Personal training is mogelijk voor 1-2 personen of 3-4 personen