PERSONAL TRAINER OOSTERHOUT

Bootcamp Oosterhout
 • Stok achter de deur

 • Ervaren trainer

 • Zichtbare/meetbare resultaten

 • Train in een privé gym

 • Voedingsadvies

 • Online coaching

JE DOELEN WÉL BEHALEN MET

PERSONAL TRAINING

Op zoek naar een personal trainer Oosterhout of omgeving? Iedereen is enorm druk. Druk met werk, gezinsleven en daarnaast natuurlijk ook nog eens de sociale contacten. Naast het druk zijn wil je er vaak ook nog goed uitzien en fysiek en mentaal fit zijn. Het komt eigenlijk wel goed uit dat het zo druk is en dat is een prima excuus voor jezelf. Diep van binnen weet je dat je best een uurtje per dag vrij kunt maken. Er zitten zoals je weet 24 uur in een dag. In de meest ideale situatie werk je er 8, slaap je er 8 en blijven er 8 uur over. Zeg nou zelf…dit klinkt toch best haalbaar? Wil jij resultaat, strakker in je vel zitten, fitter voelen en mentaal sterk zijn? Stel dan prioriteiten en kies voor resultaat. Personal training Oosterhout is hierbij een stok achter de deur voor je. Je maakt een afspraak voor een vast trainingsmoment waardoor je in ieder geval elke week gegarandeerd werkt aan je doelen.

Ieder persoon heeft zijn eigen doelen! Je weet op dit moment misschien niet direct wat je doel is…of hebt iets voor ogen en bent gericht op zoek. Of je nu gaat afvallen, spieren opbouwen, jezelf fit wilt voelen of trouwklaar wilt zijn, personal training gaat je hierbij helpen. In de jungle van informatie en alle adviezen van familie en vrienden is het nu tijd om jezelf bij de hand te laten nemen door een gemotiveerde personal trainer Oosterhout. Samen maken we een plan, coachen we je wekelijks en werken we zo gezamenlijk aan jouw doel. Dit alles op een effectieve, verantwoorde en gezonde manier.

Let op! Een proefles Personal Training is altijd vrijblijvend en gratis!

Nee! We kijken specifiek naar je wensen en behoeftes. Niemand is hetzelfde en iedereen heeft zijn eigen weg en tempo. Het gaat om resultaat voor de lange termijn.

Resultaat! Mits je je natuurlijk kunt houden aan de richtlijnen die je krijgt. We geloven in een schema die je makkelijk kunt inpassen in je leven. Geen bakjes, geen calorieën tellen, afwegen en ga zo nog maar even door. Resultaat door consistentie en motivatie. We sturen op een gezonde levensstijl die je vol kunt houden. Geen dieet maar iets wat past bij wie je bent. Veel dingen in het leven kun je vervangen maar een lichaam is uniek. Zorg er daarom goed voor. Heb je ooit weleens iemand gesproken die zei dat hij zich rot voelde omdat hij is afgevallen en fitter is geworden? Personal trainer Oosterhout, de stap naar resultaat!

Naast het trainingsplan en voedingsschema bieden wij online coaching aan tijdens je personal trainer Oosterhout begeleiding. Hierbij hebben wij elke dag contact met betrekking tot je training, voeding en andere zaken die er voor zorgen dat je jouw doel gaat behalen. Ook worden er maandelijks metingen verricht om de voortgang van jou proces te analyseren en bij te sturen waar nodig. Ook is het mogelijk om het schema te koppelen aan bootcamp Oosterhout. Een interessante manier om in een groep te trainen!

Niet geheel onbelangrijk zijn natuurlijk de kosten. De kosten voor 1 uur Personal training bedragen €65,- per uur inclusief BTW (ook is het mogelijk om 30 of 45 minuten te trainen). We hebben een unieke mogelijkheid waarbij je iemand mag meenemen en hij of zij met je mee kan trainen voor hetzelfde bedrag. Zo kun je dus eventueel samen het bedrag delen of traint hij of zij gratis mee.

Wij maken gebruik van een private gym. Hier kan je dus in alle rust trainen, zonder het gevoel te hebben om door heel de sportschool bekeken te worden. De prachtige ruimte, die van alle gemakken is voorzien  is gelegen aan de Oude Kerkstraat 79 in Made.

focus

OMDAT JE DAT PERSOONLIJKE DOEL WIL HALEN

We bespreken je doelen, wensen en uiteraard je budget. Op basis hiervan maken we een passend plan zodat jij je comfortabel voelt bij het pad op weg naar resultaat.

1on1

OMDAT NIEMAND HETZELFDE IS

Iedereen heeft zijn eigen weg. Afvallen is net zo lastig als aankomen. Door onze jarenlange ervaring weten we wat er gevraagd zal worden. Niet alleen op het gebied van training, voeding maar ook zeker mentaal.

limits

VERLEG JE GRENZEN

We geloven dat iedereen zijn grenzen kan verleggen. Dat achter elke onzekerheid een kracht zit. We geloven dat onze persoonlijke aanpak deze ook bij jou naar boven zal gaan krijgen.

Wil je resultaat?

VRIJBLIJVEND ADVIES

Wat zeggen anderen over ons?

ZIJ GINGEN JE VOOR!

 • 5 star review  Ruim een jaar geleden had ik nooit gedacht dat ik sporten leuk zou gaan vinden, niets hield ik vol en was nooit instaat en gemotiveerd genoeg om mijn doelen te behalen. Tot dat ik hier begon met sporten ! Sporten op je eigen niveau , leuke groep mensen, buiten bezig zijn , gevarieerd aanbod met groepslessen en vooral heel belangrijk goede begeleiding met top trainers ! Zij geven je de begeleiding die je nodig hebt , helpen je te motiveren en zorgen dat jij je doelen die je voor ogen hebt gaat behalen .

  thumb Jennifer Vermeulen
  July 5, 2016

  5 star review  In april heb ik voor het eerst meegedaan aan de bootcamp op zondag, sindsdien ga ik met veel plezier sporten. Leuke groep, mooie omgeving en professionele trainers! Dankzij het SFWM team heb ik al mooie resultaten behaald, kom gezellig een keer mee sporten! (Je krijgt er echt geen spijt van)

  thumb Jasmina Bajric
  July 16, 2016

  5 star review  TOP :D

  thumb Muna Yahya
  October 21, 2015
 • 5 star review  Leuk sporten bij SFWM! Afwisselende, uitdagende, leuke en motiverende trainingen! Goede afwisseling tussen conditie- en kracht opbouw. Daarbij zijn er genoeg tijdstippen waarop je kan sporten, zodat er altijd een gelegenheid is om te gaan. Na de training heb je geen spijt en voel je de voldoening.

  thumb Esther Arts
  July 28, 2016

  positive review  Alles wat je persoonlijk aankan omdat jij zelf vindt dat je fit wilt worden ...👌👍

  thumb Roger Flohr
  December 12, 2018

  positive review  De goede trainingen afgestemd om wat je als persoon nodig hebt. Gevarieerd aanbod en rekening houdend met je fysieke gesteldheid. Het heeft mij tot nu toe enorm geholpen en blijf doorgaan met #sfwm

  thumb Dennis Groenendaal
  September 17, 2018
 • 5 star review  Ik ben 54 jaar en Door mijn discipline en motivatie krijg ik vaak complimenten van mensen dat ik er 10 jaar jonger uitziet en dat dankzij trainingen van Monty en Gianni!

  thumb Eleonora Snel
  March 17, 2015

  5 star review  Ik heb heel wat andere sporten geprobeert. Maar niks vond ik echt leuk of bleef ik gemotiveerd. Toen ben ik een maand geleden een keer mee gegaan met een collega naar een bootcamp les, vond het erg leuk! Leuke groep, leuke lessen! Ik ben vanaf toen gelijk 3 a 4 keer week gegaan! En blijf nog steeds gemotiveerd om te gaan! Na een maand is me conditie al heel veel verbeterd en zit ik ook lekkerder in mijn vel! Alleen maar positieve dingen! :) ik blijf er zeker mee door gaan!

  thumb Sylvia van Boom
  July 10, 2016

  5 star review  Veel beter dan gewoon naar de sportschool gaan. Hier word je altijd goed gemotiveerd.

  thumb Laurens van der Westen
  March 24, 2017
 • 5 star review  Na een paar jaar niet te hebben gesport, was de conditie en motivatie ver te zoeken, toen een proefles meegedaan en vond het meteen leuk! Was wel even pittig, maar je wordt door zowel de trainers als de hele groep gemotiveerd om door te gaan. Een echte aanrader!

  thumb Joyce Laurijsen
  August 3, 2016

  5 star review  Super leuk, top !

  thumb Demelza Voortman
  July 5, 2016

  4 star review  Vandaag voor het eerst meegedaan! Was echt top!

  thumb Ilona van Biesen
  August 11, 2015
 • 5 star review  Sinds december 2016 zit ik bij Stay Fit With Monty. Dit is een van de beste keuzes geweest die ik in mijn leven gemaakt heb. Zowel op sportief en op zakelijk vlak wordt ik gestimuleerd om steeds een hoger doel te behalen. Zal het iedereen aanraden!

  thumb Kanish Vijay
  July 18, 2018

  5 star review  TOP!

  thumb Ninka Pennings
  August 18, 2015

  5 star review  Ik was persoonlijk nooit echt van het trainen, maar sinds ik bij monty en gianni train. Kan ik niet meer zonder. Ben in een half jaar tijd 12, 5 kilo kwijt door trainen en het aanpassen van mijn eet gewoontes. Nooit gedacht dat ik het kon, maar dankzij hun is het mij gelukt. Nu is mijn moto ook als ik het kan, kan jij het ook

  thumb Maupie Van Rooijen
  March 16, 2015
 • 5 star review  Super! Op je eigen tempo, eigen niveau, 6 dagen van de week de mogelijkheid om te sporten, goede professionele begeleiding...kortom, fijn, goed, en voor iedereen aan te raden!

  thumb Mariska van Mook
  July 8, 2016

  5 star review  Dankzij de begeleiding van Gianni ben ik nog meer gemotiveerd en zet ik door om mijn doelen te behalen. Ik wist niet dat ik zoveel plezier uit een training kon halen. Dankjewel voor het delen van je passie. Je bent een inspirerende trainer! #PROUD #STAYFITWITHMONTY�

  thumb Rowie de Widt
  January 18, 2017

  5 star review  Ik ben met een colega mee gegaan maar ik dacht ja het zal allemaal wel . Maar het is gewoon supper leuk om te doen.voor iedereen aante raden.

  thumb Gina van Wanrooy
  July 6, 2016
 • 4 star review  bikkelharde bootcamp gehad vandaag!! was helemaal super!!

  thumb Mandy Van Genderen
  June 6, 2015

  5 star review  Sinds 4 weken aan het bootrampen, super training en zo fijn dat je echt merkt dat je progressie maakt. Leuke trainer en manier van lesgeven is top!

  thumb Svetlana Nijssen
  September 6, 2017

  5 star review  Diverse oefeningen, leuke groep, goede energie en vooral toptrainers. Niet alleen motiveren ze mij om het elke keer beter te doen, maar geven ze me ook tips over voeding en levensstijl.

  thumb Alvin Amatsari
  March 14, 2015
 • 5 star review  Ik hou niet van sporten, volgens mij maak ik geen endorfine aan en als je denkt... Wie loopt daar nou iedere keer te sjokken op die filmpjes van SFWM... Yep; That's me. Maar ik ga wel! Het is gezellig, vaak even afzien, gevarieerd en de trainers motiveren en zetten aan tot verbetering. Er zijn genoeg dagen waarop je kan gaan (dus dat is dan ook geen excuus meer...) en je bouwt echt je conditie en kracht op; ook als je één of twee keer per week gaat. Én het allerbeste van alles; je voelt je super als je geweest bent en de les (eindelijk ) is afgelopen. .

  thumb Ellen van der Linden
  July 13, 2016

  5 star review  Top trainer stok achter de deur. Bootcamp is ook top .

  thumb Kim Gelens
  August 16, 2017

  5 star review  Ontzettend leuk om te doen! De coaches motiveren je op een goede en fijne manier, geen druk en toch proberen ze wel het beste uit jezelf te halen. Echt een aanrader om hier te sporten!

  thumb Nina van der Bas
  July 6, 2016
 • 5 star review  Kalu katong di fakfak alias papua barat .kaka ko mantap i

  thumb Nur Agaatsz
  May 11, 2015

  5 star review  Vandaag een proefles meegedaan. Ik sport normaal binnen, maar wat is buiten trainen heerlijk. Alles komt aan bod en die paar drupjes regen zijn heerlijk verkoelend want het is wel werken. Ook super voor je conditie. Een aanrader.

  thumb Wendy Broens
  July 13, 2016

  5 star review  Top, hier krijg je wel je conditie. Het is toch makkelijker om in een groep te trainen dan alleen. Gianni spreekt je persoonlijk aan. Zoveel mensen en toch iedereen zijn naam te kennen.

  thumb Ramon Legrand
  October 11, 2016
 • 5 star review  Hieronder mijn eerdere recensie; twijfel je nog? Gewoon een keer meedoen, je zit nergens aan vast!! Ongeveer een jaar geleden heb ik m'n eerste bootcamp voltooid! Niet gedacht dat ik zó leuk zou vinden. Het voordeel is hier dat je elke dag kunt gaan en dat zonder aan- of afmelding te hoeven doen. Ik zou zeggen: doe eens een proefles mee en oordeel zelf

  thumb Dorijan Hooijmaaijers-Molenkamp
  July 6, 2016

  5 star review  2 Gemeenschappelijke vrienden

  thumb Helmy Ab
  November 17, 2015

  5 star review  SFWM helpt je om je goals te bereiken met een wekelijks vernieuwende workout. Je merkt snel dat je steeds beter word en dat je lichaam steeds fitter wordt. Er staan leuke groepsactiviteiten op het programma en et is super gezellig en motiverend!!

  thumb Emma Nuis
  March 24, 2015