PERSONAL TRAINER OOSTERHOUT

Bootcamp Oosterhout
 • Stok achter de deur

 • Ervaren trainer

 • Zichtbare/meetbare resultaten

 • Train in een privé gym

 • Voedingsadvies

 • Online coaching

JE DOELEN WÉL BEHALEN MET

PERSONAL TRAINING

Op zoek naar een personal trainer Oosterhout of omgeving? Iedereen is enorm druk. Druk met werk, gezinsleven en daarnaast natuurlijk ook nog eens de sociale contacten. Naast het druk zijn wil je er vaak ook nog goed uitzien en fysiek en mentaal fit zijn. Het komt eigenlijk wel goed uit dat het zo druk is en dat is een prima excuus voor jezelf. Diep van binnen weet je dat je best een uurtje per dag vrij kunt maken. Er zitten zoals je weet 24 uur in een dag. In de meest ideale situatie werk je er 8, slaap je er 8 en blijven er 8 uur over. Zeg nou zelf…dit klinkt toch best haalbaar? Wil jij resultaat, strakker in je vel zitten, fitter voelen en mentaal sterk zijn? Stel dan prioriteiten en kies voor resultaat. Personal training Oosterhout is hierbij een stok achter de deur voor je. Je maakt een afspraak voor een vast trainingsmoment waardoor je in ieder geval elke week gegarandeerd werkt aan je doelen.

Ieder persoon heeft zijn eigen doelen! Je weet op dit moment misschien niet direct wat je doel is…of hebt iets voor ogen en bent gericht op zoek. Of je nu gaat afvallen, spieren opbouwen, jezelf fit wilt voelen of trouwklaar wilt zijn, personal training gaat je hierbij helpen. In de jungle van informatie en alle adviezen van familie en vrienden is het nu tijd om jezelf bij de hand te laten nemen door een gemotiveerde personal trainer Oosterhout. Samen maken we een plan, coachen we je wekelijks en werken we zo gezamenlijk aan jouw doel. Dit alles op een effectieve, verantwoorde en gezonde manier.

Let op! Een proefles Personal Training is altijd vrijblijvend en gratis!

Nee! We kijken specifiek naar je wensen en behoeftes. Niemand is hetzelfde en iedereen heeft zijn eigen weg en tempo. Het gaat om resultaat voor de lange termijn.

Resultaat! Mits je je natuurlijk kunt houden aan de richtlijnen die je krijgt. We geloven in een schema die je makkelijk kunt inpassen in je leven. Resultaat door consistentie en motivatie. We sturen op een gezonde levensstijl die je vol kunt houden. Geen dieet maar iets wat past bij wie je bent. Veel dingen in het leven kun je vervangen maar een lichaam is uniek. Zorg er daarom goed voor. Heb je ooit weleens iemand gesproken die zei dat hij zich rot voelde omdat hij is afgevallen en fitter is geworden? Personal trainer Oosterhout, de stap naar resultaat!

Naast het trainingsplan en voedingsschema bieden wij online coaching aan tijdens je personal trainer Oosterhout begeleiding. Hierbij hebben wij elke dag contact met betrekking tot je training, voeding en andere zaken die er voor zorgen dat je jouw doel gaat behalen. Ook worden er maandelijks metingen verricht om de voortgang van jou proces te analyseren en bij te sturen waar nodig. Ook is het mogelijk om het schema te koppelen aan groepslessen Oosterhout of bootcamp Oosterhout. Een interessante manier om in een groep te trainen!

Niet geheel onbelangrijk zijn natuurlijk de kosten. De kosten voor 1 uur Personal Training bedragen €70,- per uur(ook is het mogelijk om 30 of 45 minuten te trainen). We hebben een unieke mogelijkheid waarbij je iemand mag meenemen en hij of zij met je mee kan trainen voor hetzelfde bedrag. Zo kun je dus eventueel samen het bedrag delen of traint hij of zij gratis mee. Ook is het mogelijk om in een kleine groep te trainen. Je kan kiezen om Personal Training af te nemen als particulier of zakelijk.

Prijzen 2020:

1-2 personen

€70 per uur

3-4 personen

€85 per uur

5-6 personen

€100 per uur

PT Daluren: (Personal Training voor een verlaagd tarief tussen 12:00-16:00)

Tussen 12:00 – 16:00 is het mogelijk om van maandag tot en met vrijdag te trainen voor een verlaagd tarief, voordelig trainen met hetzelfde resultaat!

1-2 personen

€50 per uur

3-4 personen

€65 per uur

5-6 personen

€80 per uur

Wij maken gebruik van een privé gym. Hier kan je dus in alle rust trainen, zonder het gevoel te hebben om door heel de sportschool bekeken te worden. De prachtige ruimte, die van alle gemakken is voorzien  is gelegen aan de Hoevestein 19 in Oosterhout.

Persoonlijk doel

OMDAT JE DAT PERSOONLIJKE DOEL WIL HALEN

We bespreken je doelen, wensen en uiteraard je budget. Op basis hiervan maken we een passend plan zodat jij je comfortabel voelt bij het pad op weg naar resultaat.

Niemand hetzelfde

OMDAT NIEMAND HETZELFDE IS

Iedereen heeft zijn eigen weg. Afvallen is net zo lastig als aankomen. Door onze jarenlange ervaring weten we wat er gevraagd zal worden. Niet alleen op het gebied van training, voeding maar ook zeker mentaal.

Verleg je grenzen

VERLEG JE GRENZEN

We geloven dat iedereen zijn grenzen kan verleggen. Dat achter elke onzekerheid een kracht zit. We geloven dat onze persoonlijke aanpak deze ook bij jou naar boven zal gaan krijgen.

Wil je resultaat?

VRIJBLIJVEND ADVIES

Wat zeggen anderen over ons?

ZIJ GINGEN JE VOOR!

 • 5 star review  Super leuk, top !

  Demelza Voortman Avatar Demelza Voortman
  July 5, 2016

  5 star review  Diverse oefeningen, leuke groep, goede energie en vooral toptrainers. Niet alleen motiveren ze mij om het elke keer beter te doen, maar geven ze me ook tips over voeding en levensstijl.

  Alvin Amatsari Avatar Alvin Amatsari
  March 14, 2015

  5 star review  Sinds 4 weken aan het bootrampen, super training en zo fijn dat je echt merkt dat je progressie maakt. Leuke trainer en manier van lesgeven is top!

  Svetlana Nijssen Avatar Svetlana Nijssen
  September 6, 2017
 • 5 star review  Door de vele variatie in de trainingen en de gezellige groep, ga ik sinds Maart met veel plezier naar de bootcamps van SFWM. Door de professionele begeleiding wordt je iedere training gemotiveerd en uitgedaagd om een stapje verder te gaan. Ben je op zoek naar een gezellige en sportieve uitdaging, kan ik je dit zeker aanbevelen!!!

  Anouk Meeuwissen Avatar Anouk Meeuwissen
  July 19, 2016

  5 star review  Ik hou niet van sporten, volgens mij maak ik geen endorfine aan en als je denkt... Wie loopt daar nou iedere keer te sjokken op die filmpjes van SFWM... Yep; That's me. Maar ik ga wel! Het is gezellig, vaak even afzien, gevarieerd en de trainers motiveren en zetten aan tot verbetering. Er zijn genoeg dagen waarop je kan gaan (dus dat is dan ook geen excuus meer...) en je bouwt echt je conditie en kracht op; ook als je één of twee keer per week gaat. Én het allerbeste van alles; je voelt je super als je geweest bent en de les (eindelijk ) is afgelopen. .

  Ellen van der Linden Avatar Ellen van der Linden
  July 13, 2016

  5 star review  Dankzij de begeleiding van Gianni ben ik nog meer gemotiveerd en zet ik door om mijn doelen te behalen. Ik wist niet dat ik zoveel plezier uit een training kon halen. Dankjewel voor het delen van je passie. Je bent een inspirerende trainer! #PROUD #STAYFITWITHMONTY�

  Rowie de Widt Avatar Rowie de Widt
  January 18, 2017
 • 5 star review  TOP!

  Ninka Pennings Avatar Ninka Pennings
  August 18, 2015

  5 star review  Leuk sporten bij SFWM! Heel fijn dat er ook rekening gehouden wordt met handicaps. Je kan alles op eigen tempo doen, wat het voor iedereen toegankelijk maakt! Petje af voor de trainers die elke keer weer een leuke bootcamp neerzetten!

  Steffy de Heus - Velthoven Avatar Steffy de Heus - Velthoven
  July 12, 2016

  5 star review  Top, hier krijg je wel je conditie. Het is toch makkelijker om in een groep te trainen dan alleen. Gianni spreekt je persoonlijk aan. Zoveel mensen en toch iedereen zijn naam te kennen.

  Ramon Legrand Avatar Ramon Legrand
  October 11, 2016
 • 5 star review  Ontzettend leuk om te doen! De coaches motiveren je op een goede en fijne manier, geen druk en toch proberen ze wel het beste uit jezelf te halen. Echt een aanrader om hier te sporten!

  Nina van der Bas Avatar Nina van der Bas
  July 6, 2016

  5 star review  Trainen met een gezellige groep mensen! Iedereen op zijn eigen niveau en kunnen!! Iedereen is altijd welkom!! Gemotiveerde trainers! Kortom gezellig meedoen!!

  Evy Scherders Avatar Evy Scherders
  October 15, 2015

  5 star review  Sinds december 2016 zit ik bij Stay Fit With Monty. Dit is een van de beste keuzes geweest die ik in mijn leven gemaakt heb. Zowel op sportief en op zakelijk vlak wordt ik gestimuleerd om steeds een hoger doel te behalen. Zal het iedereen aanraden!

  Kanish Vijay Avatar Kanish Vijay
  July 18, 2018
 • 5 star review  2 Gemeenschappelijke vrienden

  Helmy Ab Avatar Helmy Ab
  November 17, 2015

  5 star review  In april heb ik voor het eerst meegedaan aan de bootcamp op zondag, sindsdien ga ik met veel plezier sporten. Leuke groep, mooie omgeving en professionele trainers! Dankzij het SFWM team heb ik al mooie resultaten behaald, kom gezellig een keer mee sporten! (Je krijgt er echt geen spijt van)

  Jasmina Bajric Avatar Jasmina Bajric
  July 16, 2016

  5 star review  Leuk sporten bij SFWM! Afwisselende, uitdagende, leuke en motiverende trainingen! Goede afwisseling tussen conditie- en kracht opbouw. Daarbij zijn er genoeg tijdstippen waarop je kan sporten, zodat er altijd een gelegenheid is om te gaan. Na de training heb je geen spijt en voel je de voldoening.

  Esther Arts Avatar Esther Arts
  July 28, 2016
 • 5 star review  Na een paar jaar niet te hebben gesport, was de conditie en motivatie ver te zoeken, toen een proefles meegedaan en vond het meteen leuk! Was wel even pittig, maar je wordt door zowel de trainers als de hele groep gemotiveerd om door te gaan. Een echte aanrader!

  Joyce Laurijsen Avatar Joyce Laurijsen
  August 3, 2016

  5 star review  Ruim een jaar geleden had ik nooit gedacht dat ik sporten leuk zou gaan vinden, niets hield ik vol en was nooit instaat en gemotiveerd genoeg om mijn doelen te behalen. Tot dat ik hier begon met sporten ! Sporten op je eigen niveau , leuke groep mensen, buiten bezig zijn , gevarieerd aanbod met groepslessen en vooral heel belangrijk goede begeleiding met top trainers ! Zij geven je de begeleiding die je nodig hebt , helpen je te motiveren en zorgen dat jij je doelen die je voor ogen hebt gaat behalen .

  Jennifer Vermeulen Avatar Jennifer Vermeulen
  July 5, 2016

  5 star review  Ik ben jarenlang naar verschillende sportscholen geweest, maar miste altijd de uitdaging. Ik wist waarvoor ik het deed en ik ging ook wel, maar ik vond het altijd enorm saai. Bij SFWM train je een uur intensief en gevarieerd, binnen en/of buiten. Gianni en Monty weten het beste in jezelf naar boven te halen. Super leuk, effectief en ook nog eens gezellig!

  Rendy Barkmeyer Avatar Rendy Barkmeyer
  July 22, 2016
 • 5 star review  Veel beter dan gewoon naar de sportschool gaan. Hier word je altijd goed gemotiveerd.

  Laurens van der Westen Avatar Laurens van der Westen
  March 24, 2017

  5 star review  Super! Op je eigen tempo, eigen niveau, 6 dagen van de week de mogelijkheid om te sporten, goede professionele begeleiding...kortom, fijn, goed, en voor iedereen aan te raden!

  Mariska van Mook Avatar Mariska van Mook
  July 8, 2016

  5 star review  SFWM helpt je om je goals te bereiken met een wekelijks vernieuwende workout. Je merkt snel dat je steeds beter word en dat je lichaam steeds fitter wordt. Er staan leuke groepsactiviteiten op het programma en et is super gezellig en motiverend!!

  Emma Nuis Avatar Emma Nuis
  March 24, 2015
 • 4 star review  bikkelharde bootcamp gehad vandaag!! was helemaal super!!

  Mandy Van Genderen Avatar Mandy Van Genderen
  June 6, 2015

  5 star review  Ik ben met een colega mee gegaan maar ik dacht ja het zal allemaal wel . Maar het is gewoon supper leuk om te doen.voor iedereen aante raden.

  Gina van Wanrooy Avatar Gina van Wanrooy
  July 6, 2016

  5 star review  Ik heb heel wat andere sporten geprobeert. Maar niks vond ik echt leuk of bleef ik gemotiveerd. Toen ben ik een maand geleden een keer mee gegaan met een collega naar een bootcamp les, vond het erg leuk! Leuke groep, leuke lessen! Ik ben vanaf toen gelijk 3 a 4 keer week gegaan! En blijf nog steeds gemotiveerd om te gaan! Na een maand is me conditie al heel veel verbeterd en zit ik ook lekkerder in mijn vel! Alleen maar positieve dingen! :) ik blijf er zeker mee door gaan!

  Sylvia van Boom Avatar Sylvia van Boom
  July 10, 2016
 • 5 star review  Kalu katong di fakfak alias papua barat .kaka ko mantap i

  Nur Agaatsz Avatar Nur Agaatsz
  May 11, 2015

  5 star review  Ik ben 54 jaar en Door mijn discipline en motivatie krijg ik vaak complimenten van mensen dat ik er 10 jaar jonger uitziet en dat dankzij trainingen van Monty en Gianni!

  Eleonora Snel Avatar Eleonora Snel
  March 17, 2015

  positive review  De goede trainingen afgestemd om wat je als persoon nodig hebt. Gevarieerd aanbod en rekening houdend met je fysieke gesteldheid. Het heeft mij tot nu toe enorm geholpen en blijf doorgaan met #sfwm

  Dennis Groenendaal Avatar Dennis Groenendaal
  September 17, 2018
 • 5 star review  Vandaag een proefles meegedaan. Ik sport normaal binnen, maar wat is buiten trainen heerlijk. Alles komt aan bod en die paar drupjes regen zijn heerlijk verkoelend want het is wel werken. Ook super voor je conditie. Een aanrader.

  Wendy Broens Avatar Wendy Broens
  July 13, 2016

  positive review  Alles wat je persoonlijk aankan omdat jij zelf vindt dat je fit wilt worden ...??

  Roger Flohr Avatar Roger Flohr
  December 12, 2018

  5 star review  Hieronder mijn eerdere recensie; twijfel je nog? Gewoon een keer meedoen, je zit nergens aan vast!! Ongeveer een jaar geleden heb ik m'n eerste bootcamp voltooid! Niet gedacht dat ik zó leuk zou vinden. Het voordeel is hier dat je elke dag kunt gaan en dat zonder aan- of afmelding te hoeven doen. Ik zou zeggen: doe eens een proefles mee en oordeel zelf

  Dorijan Hooijmaaijers-Molenkamp Avatar Dorijan Hooijmaaijers-Molenkamp
  July 6, 2016