“Ik voelde me al een hele tijd moe en futloos. Keek negatief tegen het leven aan en merkte dat dit invloed had op mijn werk en privé leven. Ik ben toen in contact gekomen met Stay Fit With Monty en voel me door middel van hun professionele begeleiding, adviezen, tips en trucs een stuk lekkerder in me vel!”

Esmee Schalk46 jaar

Life style coaching

In het drukke leven wat we leiden en het ‘moeten’ van vele dingen kunnen er situaties ontstaan waar u het even niet meer ziet zitten. Bepaalde facetten in de maatschappij waarin we leven kunnen leiden tot demotivatie, stress, prikkelbaarheid, slaapgebrek, futloosheid ongelukkigheid, etc. Al deze facetten kunnen leiden tot mentale en lichamelijke klachten.

Wilt u goed, gezond en gelukkig leven, voelt u dat uw werk/privé leven niet meer in balans is, uw leefstijl wilt veranderen maar u weet niet hoe? Dan biedt Life style coaching de uitkomst. Life style coaching geeft inzicht in uzelf, u wordt bewust van uw gedrag en kan hierdoor uzelf in staat stellen om dat te veranderen. Er wordt een plan opgesteld waar gekeken wordt naar uw situatie, want die is voor iedereen verschillend. Uiteindelijk wordt er naar een doel gewerkt zodat uw leven weer in balans komt en u weer lekkerder in uw vel zit!

Iets voor u? Neem contact op via onderstaande mogelijkheden.