IK WIL FIT ZIJN/BLIJVEN

Bootcamp Oosterhout
 • Werken aan een gericht doel

 • Ervaren trainers

 • Train zowel binnen als buiten

 • Voor iedereen toegankelijk

 • Gevarieerde locaties en trainingen

 • Bepaal je eigen tempo

IK WIL....

FIT ZIJN/BLIJVEN

Een flinke tijd geleden heb je besloten dat het wiel om moet. Je wilde flink wat kilo’s kwijt en fitter worden, zodat je beter in je vel zou komen te zitten vol zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid. Met de nodige strubbelingen en tegenslagen is het je uiteindelijk gelukt om je doel te bereiken…maar uiteraard wil je dit doel nu ook voor de toekomst behouden. Hoe ga je dit aanpakken? Moet je je eet- en sportschema aanpassen? Het is tenslotte niet meer nodig om verder af te vallen. Moet je zoveel blijven sporten of kan je de frequentie wat verminderen? En wat zijn de valkuilen in de toekomst waardoor je mogelijk weer terugvalt in je oude gedrag? Veel mensen stellen als einddoel in om af te vallen of fit te worden maar eigenlijk is het nog veel belangrijker om na te denken hoe je het daarna gaat aanpakken. Want als je bedenkt dat je einddoel is om op je streefgewicht te komen en daarna weer terugvalt in je oude gewoontes, dan is het een bijzonder lastige taak om je gewicht stabiel te houden en fit te blijven.

Wil je hulp hebben bij dit traject? SFWM kan je ook bij deze doelen goed op weg helpen en ondersteunen. We kunnen je advies geven voor een aangepast sport- en voedingsschema waarmee je je doel kan behouden en kan voorkomen dat je weer terugvalt in je oude gewoontes. Ben je geïnteresseerd en wil je advies? Neem dan contact met ons op!

Nee! We kijken specifiek naar je wensen en behoeftes. Niemand is hetzelfde en iedereen heeft zijn eigen weg en tempo. Het gaat om resultaat voor de lange termijn.

Of je nu kiest voor een bootcamp waarbij je in groep kunt trainen, een 1 op 1 sessie tijdens personal training of online coaching. Samen werken bij bij alle 3 de mogelijkheden aan je doelen. We monitoren, sturen en motiveren je. Tussendoor houden we je voortgang in de gaten en zullen we je altijd adviseren wat het beste voor je is!

Het bootcamprooster van Stay Fit With Monty biedt je de mogelijkheid om maar liefst 3 keer in de week een bootcamp te komen volgen! Je kunt buiten in de mooiste parken en bossen van Oosterhout en omgeving trainen of binnen in onze hypermoderne ruimte! Ook onze personal training kan op verschillende plaatsen worden gehouden afhankelijk van je doel. In de basis trainen we op onze trainingsruimte. Merken we dat je het nodig hebt om op een andere plek te trainen dan zullen we dit zeker niet laten.

focus

OMDAT JE DAT PERSOONLIJKE DOEL WIL HALEN

We bespreken je doelen, wensen en uiteraard je budget. Op basis hiervan maken we een passend plan zodat jij je comfortabel voelt bij het pad op weg naar resultaat.

1on1

OMDAT NIEMAND HETZELFDE IS

Iedereen heeft zijn eigen weg. Afvallen is net zo lastig als aankomen. Door onze jarenlange ervaring weten we wat er gevraagd zal worden. Niet alleen op het gebied van training, voeding maar ook zeker mentaal.

limits

VERLEG JE GRENZEN

We geloven dat iedereen zijn grenzen kan verleggen. Dat achter elke onzekerheid een kracht zit. We geloven dat onze persoonlijke aanpak deze ook bij jou naar boven zal gaan krijgen.

Wil je resultaat?

VRIJBLIJVEND ADVIES

KIES DE TRAINING DIE BIJ JE PAST

ONZE MOGELIJKHEDEN

Hieronder zie je de verschillende opties die we je kunnen bieden. Afhankelijk van je doel adviseren we je graag wat het beste bij je past. Natuurlijk met als doel het afvallen. Laat je inspireren en neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Het volgen van een bootcamp, personal training of kennismakingsgesprek is natuurlijk kosteloos en vrijblijvend.

Bootcamp

3x per week (di, vr & zo)

Wil je resultaat op een laagdrempelige manier? Trainen in een leuke groep wanneer jij dat wil? In de natuur of in een moderne ruimte? Kies voor onze bootcamp. We trainen in een diverse groep van alle niveaus. Gezelligheid, motivatie en trainen met eigen lichaamsgewicht staan hier centraal. Drie keer per week ben je van harte welkom en zit je nergens aan vast met onze klantvriendelijke strippenkaart. Zo train jij wanneer je wilt en waar je wilt!

Personal training

in een hypermoderne ruimte

Heb je een drukke baan, druk leven of heb je moeite om jezelf te motiveren op weg naar je doel? Wil je consistent naar je doel toe werken? Kijk dan snel naar de personal training opties. Elke week heb je een vast moment waarop je in een 1 op 1 sessie aan de slag gaat met je doel. Wil je samen met iemand trainen? Geen enkel probleem! Train met 2 en betaal voor 1. Personal training die past bij jou, je huidige status en je gewenste doel.

Voedingsadvies

resultaat voor de lange termijn

Wil je graag meer resultaat? Merk je dat je naast het trainen geen vooruitgang boekt? Calorieën tellen of bakjes voorbereiden niks voor jou? Voeding is een enorm belangrijk onderdeel van je resultaat. Of je nu bij SFWM traint of ergens anders…we helpen je graag bij het bereiken van je doel. Door middel van voedingsadvies en/of online coaching helpen we je graag. Lees snel meer over onze lange termijn aanpak op maat.

Wil je resultaat?

VRIJBLIJVEND ADVIES

Wat zeggen anderen over ons?

ZIJ GINGEN JE VOOR!

 • 5 star review  Ontzettend leuk om te doen! De coaches motiveren je op een goede en fijne manier, geen druk en toch proberen ze wel het beste uit jezelf te halen. Echt een aanrader om hier te sporten!

  thumb Nina van der Bas
  July 6, 2016

  5 star review  Door de vele variatie in de trainingen en de gezellige groep, ga ik sinds Maart met veel plezier naar de bootcamps van SFWM. Door de professionele begeleiding wordt je iedere training gemotiveerd en uitgedaagd om een stapje verder te gaan. Ben je op zoek naar een gezellige en sportieve uitdaging, kan ik je dit zeker aanbevelen!!!

  thumb Anouk Meeuwissen
  July 19, 2016

  5 star review  Ik ben 54 jaar en Door mijn discipline en motivatie krijg ik vaak complimenten van mensen dat ik er 10 jaar jonger uitziet en dat dankzij trainingen van Monty en Gianni!

  thumb Eleonora Snel
  March 17, 2015
 • 5 star review  Super! Op je eigen tempo, eigen niveau, 6 dagen van de week de mogelijkheid om te sporten, goede professionele begeleiding...kortom, fijn, goed, en voor iedereen aan te raden!

  thumb Mariska van Mook
  July 8, 2016

  5 star review  Kalu katong di fakfak alias papua barat .kaka ko mantap i

  thumb Nur Agaatsz
  May 11, 2015

  5 star review  Ruim een jaar geleden had ik nooit gedacht dat ik sporten leuk zou gaan vinden, niets hield ik vol en was nooit instaat en gemotiveerd genoeg om mijn doelen te behalen. Tot dat ik hier begon met sporten ! Sporten op je eigen niveau , leuke groep mensen, buiten bezig zijn , gevarieerd aanbod met groepslessen en vooral heel belangrijk goede begeleiding met top trainers ! Zij geven je de begeleiding die je nodig hebt , helpen je te motiveren en zorgen dat jij je doelen die je voor ogen hebt gaat behalen .

  thumb Jennifer Vermeulen
  July 5, 2016
 • 5 star review  Leuk sporten bij SFWM! Afwisselende, uitdagende, leuke en motiverende trainingen! Goede afwisseling tussen conditie- en kracht opbouw. Daarbij zijn er genoeg tijdstippen waarop je kan sporten, zodat er altijd een gelegenheid is om te gaan. Na de training heb je geen spijt en voel je de voldoening.

  thumb Esther Arts
  July 28, 2016

  positive review  Alles wat je persoonlijk aankan omdat jij zelf vindt dat je fit wilt worden ...👌👍

  thumb Roger Flohr
  December 12, 2018

  5 star review  Diverse oefeningen, leuke groep, goede energie en vooral toptrainers. Niet alleen motiveren ze mij om het elke keer beter te doen, maar geven ze me ook tips over voeding en levensstijl.

  thumb Alvin Amatsari
  March 14, 2015
 • positive review  De goede trainingen afgestemd om wat je als persoon nodig hebt. Gevarieerd aanbod en rekening houdend met je fysieke gesteldheid. Het heeft mij tot nu toe enorm geholpen en blijf doorgaan met #sfwm

  thumb Dennis Groenendaal
  September 17, 2018

  5 star review  Vandaag een proefles meegedaan. Ik sport normaal binnen, maar wat is buiten trainen heerlijk. Alles komt aan bod en die paar drupjes regen zijn heerlijk verkoelend want het is wel werken. Ook super voor je conditie. Een aanrader.

  thumb Wendy Broens
  July 13, 2016

  5 star review  SFWM helpt je om je goals te bereiken met een wekelijks vernieuwende workout. Je merkt snel dat je steeds beter word en dat je lichaam steeds fitter wordt. Er staan leuke groepsactiviteiten op het programma en et is super gezellig en motiverend!!

  thumb Emma Nuis
  March 24, 2015
 • 5 star review  Ik ben jarenlang naar verschillende sportscholen geweest, maar miste altijd de uitdaging. Ik wist waarvoor ik het deed en ik ging ook wel, maar ik vond het altijd enorm saai. Bij SFWM train je een uur intensief en gevarieerd, binnen en/of buiten. Gianni en Monty weten het beste in jezelf naar boven te halen. Super leuk, effectief en ook nog eens gezellig!

  thumb Rendy Barkmeyer
  July 22, 2016

  5 star review  Top, hier krijg je wel je conditie. Het is toch makkelijker om in een groep te trainen dan alleen. Gianni spreekt je persoonlijk aan. Zoveel mensen en toch iedereen zijn naam te kennen.

  thumb Ramon Legrand
  October 11, 2016

  5 star review  TOP :D

  thumb Muna Yahya
  October 21, 2015
 • 5 star review  Dankzij de begeleiding van Gianni ben ik nog meer gemotiveerd en zet ik door om mijn doelen te behalen. Ik wist niet dat ik zoveel plezier uit een training kon halen. Dankjewel voor het delen van je passie. Je bent een inspirerende trainer! #PROUD #STAYFITWITHMONTY�

  thumb Rowie de Widt
  January 18, 2017

  4 star review  bikkelharde bootcamp gehad vandaag!! was helemaal super!!

  thumb Mandy Van Genderen
  June 6, 2015

  5 star review  TOP!

  thumb Ninka Pennings
  August 18, 2015
 • 5 star review  Na een paar jaar niet te hebben gesport, was de conditie en motivatie ver te zoeken, toen een proefles meegedaan en vond het meteen leuk! Was wel even pittig, maar je wordt door zowel de trainers als de hele groep gemotiveerd om door te gaan. Een echte aanrader!

  thumb Joyce Laurijsen
  August 3, 2016

  5 star review  In april heb ik voor het eerst meegedaan aan de bootcamp op zondag, sindsdien ga ik met veel plezier sporten. Leuke groep, mooie omgeving en professionele trainers! Dankzij het SFWM team heb ik al mooie resultaten behaald, kom gezellig een keer mee sporten! (Je krijgt er echt geen spijt van)

  thumb Jasmina Bajric
  July 16, 2016

  5 star review  Hieronder mijn eerdere recensie; twijfel je nog? Gewoon een keer meedoen, je zit nergens aan vast!! Ongeveer een jaar geleden heb ik m'n eerste bootcamp voltooid! Niet gedacht dat ik zó leuk zou vinden. Het voordeel is hier dat je elke dag kunt gaan en dat zonder aan- of afmelding te hoeven doen. Ik zou zeggen: doe eens een proefles mee en oordeel zelf

  thumb Dorijan Hooijmaaijers-Molenkamp
  July 6, 2016
 • 5 star review  Veel beter dan gewoon naar de sportschool gaan. Hier word je altijd goed gemotiveerd.

  thumb Laurens van der Westen
  March 24, 2017

  5 star review  Ik was persoonlijk nooit echt van het trainen, maar sinds ik bij monty en gianni train. Kan ik niet meer zonder. Ben in een half jaar tijd 12, 5 kilo kwijt door trainen en het aanpassen van mijn eet gewoontes. Nooit gedacht dat ik het kon, maar dankzij hun is het mij gelukt. Nu is mijn moto ook als ik het kan, kan jij het ook

  thumb Maupie Van Rooijen
  March 16, 2015

  5 star review  Leuk sporten bij SFWM! Heel fijn dat er ook rekening gehouden wordt met handicaps. Je kan alles op eigen tempo doen, wat het voor iedereen toegankelijk maakt! Petje af voor de trainers die elke keer weer een leuke bootcamp neerzetten!

  thumb Steffy de Heus - Velthoven
  July 12, 2016
 • 5 star review  Trainen met een gezellige groep mensen! Iedereen op zijn eigen niveau en kunnen!! Iedereen is altijd welkom!! Gemotiveerde trainers! Kortom gezellig meedoen!!

  thumb Evy Scherders
  October 15, 2015

  5 star review  Sinds december 2016 zit ik bij Stay Fit With Monty. Dit is een van de beste keuzes geweest die ik in mijn leven gemaakt heb. Zowel op sportief en op zakelijk vlak wordt ik gestimuleerd om steeds een hoger doel te behalen. Zal het iedereen aanraden!

  thumb Kanish Vijay
  July 18, 2018

  5 star review  Sinds 4 weken aan het bootrampen, super training en zo fijn dat je echt merkt dat je progressie maakt. Leuke trainer en manier van lesgeven is top!

  thumb Svetlana Nijssen
  September 6, 2017
 • 5 star review  Ik ben met een colega mee gegaan maar ik dacht ja het zal allemaal wel . Maar het is gewoon supper leuk om te doen.voor iedereen aante raden.

  thumb Gina van Wanrooy
  July 6, 2016

  5 star review  Super leuk, top !

  thumb Demelza Voortman
  July 5, 2016

  5 star review  Ik hou niet van sporten, volgens mij maak ik geen endorfine aan en als je denkt... Wie loopt daar nou iedere keer te sjokken op die filmpjes van SFWM... Yep; That's me. Maar ik ga wel! Het is gezellig, vaak even afzien, gevarieerd en de trainers motiveren en zetten aan tot verbetering. Er zijn genoeg dagen waarop je kan gaan (dus dat is dan ook geen excuus meer...) en je bouwt echt je conditie en kracht op; ook als je één of twee keer per week gaat. Én het allerbeste van alles; je voelt je super als je geweest bent en de les (eindelijk ) is afgelopen. .

  thumb Ellen van der Linden
  July 13, 2016