Events

slidersmall

PERSONAL TRAINING, BOOTCAMP

WORKSHOPS EN MEER..

EVENTS

MUDMASTERS HAARLEMMERMEER

MAART 2016

Zondag 6 maart zullen we deelnemen aan MudMasters Haarlemmermeer. We gaan hier voor de 12 km! MudMasters is een uitdagend hindernisparcours gebaseerd op echte mariniersstormbanen. Een leuke uitdaging om je grenzen te verleggen! Het gaat hier namelijk niet om een wedstrijd, maar om samen elkaar op weg te helpen naar de finish! EEN team EEN taak!

Kosten: €52,50

Datum: 06 – 03 – 2016 –

KAAIENLOOP OOSTERHOUT

MEI 2016

De Kaaienloop is een hardloopwedstrijd in ons eigen Oosterhout! Test je conditie en zet een persoonlijk record! Je hebt zelf de keus je in te schrijven voor de 5 of 10 km!

Kosten: €7,50

Datum: 07 – 05 – 2016 –

STRONG VIKING WATER EDITION

JUNI 2016

Zondag 12 juni zullen we gaan deelnemen aan de Strong Viking Water Edition! Deze editie is verkozen tot beste obstacle run van Nederland! De Water Edition vindt plaats op de Berendonck bij Wijchen/Nijmegen, een prachtig gebied met unieke hindernissen gebaseerd op het Viking tijdperk! Heb jij er al zin in?

Kosten: €52,95

Datum: 12 – 06 – 2016 –

CAVEMAN RUN

JUNI 2016

Zaterdag 25 juni zullen we afreizen naar het uiterste zuiden van het land om deel te nemen aan de Cavemanrun in Valkenburg. De grotten, de Geul, het bos en de beruchte Cauberg vormen het decor van een meedogenloze obstakelloop.
Tientallen obstakels moeten worden overwonnen om de finish te bereiken waarbij kracht, modder, water en uithoudingsvermogen centraal staan. Extra zwaar wordt het parcours door de enorme hoogteverschillen en de passage door de mergelgrotten.
Een fysieke en mentale beproeving die kracht, conditie, doorzettingsvermogen, teamspirit én een grote knipoog vergt, met enthousiast publiek, opzwepende muziek en een fantastisch feest aan de finish.

Kosten: €41,50

Datum: 25 – 06 – 2016 –

Mudmasters Biddinghuizen

SEPTEMBER 2016

Streep weer een andere versie van de Mudmasters van je bucketlist. Een dag vol modder, obstakels, uitdagingen en natuurlijk ontzettend veel plezier staat voor de deur. Ben jij klaar om te testen hoe fit je bent? Ga met ons mee en ervaar de gezelligheid van onze organisatie. Het is niet verplicht om bij ons te sporten! Iedereen is dus welkom. Ben jij klaar voor dit evenement? Glij door de modder, trotseer het water, de bergen en alle andere uitdagingen. Uiteraard zijn wij er met een aantal instructeurs aanwezig om altijd klaar te staan wanneer dit nodig is.

Kosten: €52,50

Datum: 25 – 09 – 2016 –

Singelloop Breda

OKTOBER 2016

Breda, de parel van het zuiden. Deze liefkozende naam is natuurlijk een prachtige bijnaam voor de mooie stad. Tijdens de singelloop Breda zul je ook ervaren dat dit zeker geen understatement is. Je loopt tijdens de 5km of 10km (of meer?) door de prachtige straten van Breda en uiteraard de singel om uiteindelijk weer het centrum in te lopen en richting finish te gaan. Ben jij klaar voor een prachtige hardloopwedstrijd? Een extra medaille na afloop zodat je prijzenkast nog uitgebreider gaat worden? We gaan met Stay Fit With Monty met een groep deelnemers wederom voor een mooie tijd. Je kunt ervoor kiezen om met een eigen groepje te rennen, individueel of misschien gewoon met andere SFWM’ers. We zullen jullie van te voren motiveren en na afloop opvangen. Ook als je geen deelnemer bent van SFWM ben je uiteraard van harte welkom om aan te sluiten en kennis te maken met de andere deelnemers.

Kosten: €10,50

Datum: 02 – 10 – 2016 –

Harbourrun Rotterdam

OKTOBER 2016

Wie haven zegt denkt uiteraard aan onze kust. Rotterdam, Den Haag en andere steden waar (vissers)boten dagelijks de haven binnen komen varen met lading. Maar ook Rotterdam heeft zoveel meer te bieden. Want deze wereldhaven is inmiddels een haven waar dagelijks enorm veel containers en spullen binnenkomen die van over de hele wereld komen. En wat is er nu gaver dan dat dit het decor gaat zijn voor een ware harbour run. Met diverse obstakels op de route door de haven ga jij de uitdaging aan. Geniet van het sporten in een wereldhaven en bedwing elk obstakel samen met je vrienden. Vanuit SFWM is dit een nieuw evenement in 2016 en kijken we enorm uit naar deze nieuwe uitdaging. Jij ook? Sluit je aan bij onze groep, of je nu bekend met onze organisatie bent of niet, en verleg je grenzen. Zelf gaan er diverse instructeurs mee en ervaren deelnemers die je eventueel kunnen helpen. We hebben er zin in! Ga jij ook mee?

Kosten: €40

Datum: 09 – 10 – 2016 –

SFWM Christmas City Run

DECEMBER 2016

Na het succes van afgelopen editie in 2015 gaan we ook dit jaar weer net voor de kerst verkleed als kerstmannen en/of vrouwen dwars door het centrum van Oosterhout obstakels te lijf. We gebruiken allerlei elementen die je misschien weleens hebt gebruikt om bij te komen of je fiets tegen aan hebt gezet om je uit te dagen. Vorig jaar was hij leuk en zwaar maar ook dit jaar zal er weer een editie zijn die het uiterste van je vraagt. Er zijn diverse niveaus zodat je zelf kunt kijken waar je bij aansluit. Kom jij verkleed en kiezen we jou als best verklede persoon? Dan hebben we zelfs nog een prijs voor je. Deelname is volledige gratis en iedereen is welkom.

Kosten: GRATIS

Datum: 18 – 12 – 2016 –

Overige evenementen

HET GEHELE JAAR

Stay Fit With Monty is constant bezig met het zoeken van nieuwe leuke uitdagingen voor zowel deelnemers als vrienden, kennissen of nieuwelingen van de organisatie. Hou deze pagina dan ook in de gaten voor het laatste nieuws en eventueel nieuwe evenementen. Ook posten we deze evenementen op onze Facebook pagina en kun je daar ook op de hoogte blijven. We hopen je een keer te mogen begroeten tijdens 1 van de evenementen waar Stay Fit With Monty aan deel zal nemen.

GRATIS EN VRIJBLIJVEND PERSOONLIJK GESPREK?

Samen kijken we naar uw doelen en de mogelijkheden.

EERDERE EVENEMENTEN EN ERVARINGEN

MUDMASTERS

Met SFWM ben ik voor het eerst mee gaan doen met de Mudmasters. Hiervoor deed ik mee met de bootcamp en zocht ik een leuke uitdaging om naar toe te werken. En of dit een mooie ervaring was. Het begon al met de reis naar de verschillende locaties (heb er meerdere mee gedaan inmiddels), de aankomst, de gezelligheid met de mensen die ik daarvoor nog niet kende, tijdens het event waar we gelukkig bij elkaar bleven en uiteraard na de finish. Dit was een top-dag die ik nog veel vaker mee ga maken! AANRADER DUS!

Pieter – 38 jaar

KAAIENLOOP

Ik had nog nooit meegedaan aan een officiële wedstrijd. Met SFWM liep ik de 5km binnen het half uur. Een prestatie waar ik dus erg trots op ben. De warming-up, het samen naar het event toegaan en na afloop nog even gezellig napraten zorgde ervoor dat ik de drempel over ben gegaan en zeer zeker vaker mee ga doen.

Daisy – 30 jaar

SFWM CHRISTMAS RUN

We sporten niet bij SFWM maar kwamen de Christmas run tegen via Facebook. Wat een leuk initiatief dwars door het centrum van Oosterhout. Tijdens dit evenement leuk contact gehad met andere deelnemers en zelf lekker 1,5 uur gesport. Bedankt voor de organisatie en wellicht tot ziens bij een bootcamp!

Karin – 34 jaar

MUDMASTERS WEEZE

In 2015 mee gedaan aan het Mudmasters event in Weeze. Op deze oude vliegbasis was een leuk en uitdagend parcours uitgezet. De sfeer was goed, gezellig en soms ook uitdagend. Samen met de groep onze angsten kunnen overwinnen en een bijzondere dag gehad. Volgend jaar gaan we voor een langere afstand!

Dirk – 24 jaar

SINGELLOOP BREDA

Ik sport al een tijdje bij SFWM en wilde eens deelnemen aan een leuke afstand om een bepaalde tijd te lopen. Tijdens 1 bootcamp was er speciaal iemand aanwezig die ons liet verdiepen in bepaalde looptechnieken. Uiteindelijk de 5km binnen de 25 minuten gelopen (was mijn doel) dus erg trots en op naar meer!

Jordan – 30 jaar

STRONG VIKING

Strong Viking was een uitdaging maar zeer zeker een aanrader. Als (mede) oprichter van SFWM is het leuk en uitdagend om telkens weer de grenzen te verleggen bij de verschillende evenementen van zowel mezelf als alle andere deelnemers. We gaan elk jaar ons best doen om steeds weer andere leuke evenementen te vinden.

Gianni – 29 jaar