CONTACT SFWM

Bootcamp Oosterhout
 • Personal Trainer van het jaar 2019 gemeente Oosterhout

 • Jarenlange ervaring

 • Gevarieerde groepslessen

 • Bootcamp op de mooiste locatie van Oosterhout

 • Trainen in een hypermoderne Privé Gym

PROEFLES, ADVIES OF CONTACT?

CONTACT

Heeft u vragen of opmerkingen? Of komt u graag in contact voor de verschillende mogelijkheden? Gratis proefles personal training, groepsles, bootcamp of een vrijblijvend adviesgesprek? We staan u graag te woord om te kijken naar de mogelijkheden. We bespreken samen met u wat het beste aansluit bij uw wensen en uiteraard uw budget.

  Stay Fit With Monty
  Hoevestein 19
  4903 SE Oosterhout (NB)
  E: info@stayfitwithmonty.nl
  T: +31 (0) 6 24831529
  www.stayfitwithmonty.nl

  ING Bank
  IBAN: NL07INGB0008487103
  BIC: INGBNL2A
  K.v.K 62218921
  BTW nr. NL002194297B18

  Wil je resultaat?

  VRIJBLIJVEND ADVIES

  Wat zeggen anderen over ons?

  ZIJ GINGEN JE VOOR!

  • 5 star review  Ik was persoonlijk nooit echt van het trainen, maar sinds ik bij monty en gianni train. Kan ik niet meer zonder. Ben in een half jaar tijd 12, 5 kilo kwijt door trainen en het aanpassen van mijn eet gewoontes. Nooit gedacht dat ik het kon, maar dankzij hun is het mij gelukt. Nu is mijn moto ook als ik het kan, kan jij het ook

   Maupie Van Rooijen Avatar Maupie Van Rooijen
   March 16, 2015

   5 star review  Sinds 4 weken aan het bootrampen, super training en zo fijn dat je echt merkt dat je progressie maakt. Leuke trainer en manier van lesgeven is top!

   Svetlana Nijssen Avatar Svetlana Nijssen
   September 6, 2017

   5 star review  Ruim een jaar geleden had ik nooit gedacht dat ik sporten leuk zou gaan vinden, niets hield ik vol en was nooit instaat en gemotiveerd genoeg om mijn doelen te behalen. Tot dat ik hier begon met sporten ! Sporten op je eigen niveau , leuke groep mensen, buiten bezig zijn , gevarieerd aanbod met groepslessen en vooral heel belangrijk goede begeleiding met top trainers ! Zij geven je de begeleiding die je nodig hebt , helpen je te motiveren en zorgen dat jij je doelen die je voor ogen hebt gaat behalen .

   Jennifer Vermeulen Avatar Jennifer Vermeulen
   July 5, 2016
  • 5 star review  Ik hou niet van sporten, volgens mij maak ik geen endorfine aan en als je denkt... Wie loopt daar nou iedere keer te sjokken op die filmpjes van SFWM... Yep; That's me. Maar ik ga wel! Het is gezellig, vaak even afzien, gevarieerd en de trainers motiveren en zetten aan tot verbetering. Er zijn genoeg dagen waarop je kan gaan (dus dat is dan ook geen excuus meer...) en je bouwt echt je conditie en kracht op; ook als je één of twee keer per week gaat. Én het allerbeste van alles; je voelt je super als je geweest bent en de les (eindelijk ) is afgelopen. .

   Ellen van der Linden Avatar Ellen van der Linden
   July 13, 2016

   5 star review  Door de vele variatie in de trainingen en de gezellige groep, ga ik sinds Maart met veel plezier naar de bootcamps van SFWM. Door de professionele begeleiding wordt je iedere training gemotiveerd en uitgedaagd om een stapje verder te gaan. Ben je op zoek naar een gezellige en sportieve uitdaging, kan ik je dit zeker aanbevelen!!!

   Anouk Meeuwissen Avatar Anouk Meeuwissen
   July 19, 2016

   5 star review  Hieronder mijn eerdere recensie; twijfel je nog? Gewoon een keer meedoen, je zit nergens aan vast!! Ongeveer een jaar geleden heb ik m'n eerste bootcamp voltooid! Niet gedacht dat ik zó leuk zou vinden. Het voordeel is hier dat je elke dag kunt gaan en dat zonder aan- of afmelding te hoeven doen. Ik zou zeggen: doe eens een proefles mee en oordeel zelf

   Dorijan Hooijmaaijers-Molenkamp Avatar Dorijan Hooijmaaijers-Molenkamp
   July 6, 2016
  • 5 star review  Leuk sporten bij SFWM! Afwisselende, uitdagende, leuke en motiverende trainingen! Goede afwisseling tussen conditie- en kracht opbouw. Daarbij zijn er genoeg tijdstippen waarop je kan sporten, zodat er altijd een gelegenheid is om te gaan. Na de training heb je geen spijt en voel je de voldoening.

   Esther Arts Avatar Esther Arts
   July 28, 2016

   5 star review  Super! Op je eigen tempo, eigen niveau, 6 dagen van de week de mogelijkheid om te sporten, goede professionele begeleiding...kortom, fijn, goed, en voor iedereen aan te raden!

   Mariska van Mook Avatar Mariska van Mook
   July 8, 2016

   5 star review  Veel beter dan gewoon naar de sportschool gaan. Hier word je altijd goed gemotiveerd.

   Laurens van der Westen Avatar Laurens van der Westen
   March 24, 2017
  • 5 star review  Dankzij de begeleiding van Gianni ben ik nog meer gemotiveerd en zet ik door om mijn doelen te behalen. Ik wist niet dat ik zoveel plezier uit een training kon halen. Dankjewel voor het delen van je passie. Je bent een inspirerende trainer! #PROUD #STAYFITWITHMONTY�

   Rowie de Widt Avatar Rowie de Widt
   January 18, 2017

   5 star review  Na een paar jaar niet te hebben gesport, was de conditie en motivatie ver te zoeken, toen een proefles meegedaan en vond het meteen leuk! Was wel even pittig, maar je wordt door zowel de trainers als de hele groep gemotiveerd om door te gaan. Een echte aanrader!

   Joyce Laurijsen Avatar Joyce Laurijsen
   August 3, 2016

   4 star review  bikkelharde bootcamp gehad vandaag!! was helemaal super!!

   Mandy Van Genderen Avatar Mandy Van Genderen
   June 6, 2015
  • 5 star review  SFWM helpt je om je goals te bereiken met een wekelijks vernieuwende workout. Je merkt snel dat je steeds beter word en dat je lichaam steeds fitter wordt. Er staan leuke groepsactiviteiten op het programma en et is super gezellig en motiverend!!

   Emma Nuis Avatar Emma Nuis
   March 24, 2015

   5 star review  TOP!

   Ninka Pennings Avatar Ninka Pennings
   August 18, 2015

   5 star review  Leuk sporten bij SFWM! Heel fijn dat er ook rekening gehouden wordt met handicaps. Je kan alles op eigen tempo doen, wat het voor iedereen toegankelijk maakt! Petje af voor de trainers die elke keer weer een leuke bootcamp neerzetten!

   Steffy de Heus - Velthoven Avatar Steffy de Heus - Velthoven
   July 12, 2016
  • positive review  De goede trainingen afgestemd om wat je als persoon nodig hebt. Gevarieerd aanbod en rekening houdend met je fysieke gesteldheid. Het heeft mij tot nu toe enorm geholpen en blijf doorgaan met #sfwm

   Dennis Groenendaal Avatar Dennis Groenendaal
   September 17, 2018

   5 star review  Kalu katong di fakfak alias papua barat .kaka ko mantap i

   Nur Agaatsz Avatar Nur Agaatsz
   May 11, 2015

   4 star review  Vandaag voor het eerst meegedaan! Was echt top!

   Ilona van Biesen Avatar Ilona van Biesen
   August 11, 2015
  • 5 star review  Top trainer stok achter de deur. Bootcamp is ook top .

   Kim Gelens Avatar Kim Gelens
   August 16, 2017

   5 star review  Ik heb heel wat andere sporten geprobeert. Maar niks vond ik echt leuk of bleef ik gemotiveerd. Toen ben ik een maand geleden een keer mee gegaan met een collega naar een bootcamp les, vond het erg leuk! Leuke groep, leuke lessen! Ik ben vanaf toen gelijk 3 a 4 keer week gegaan! En blijf nog steeds gemotiveerd om te gaan! Na een maand is me conditie al heel veel verbeterd en zit ik ook lekkerder in mijn vel! Alleen maar positieve dingen! :) ik blijf er zeker mee door gaan!

   Sylvia van Boom Avatar Sylvia van Boom
   July 10, 2016

   5 star review  Diverse oefeningen, leuke groep, goede energie en vooral toptrainers. Niet alleen motiveren ze mij om het elke keer beter te doen, maar geven ze me ook tips over voeding en levensstijl.

   Alvin Amatsari Avatar Alvin Amatsari
   March 14, 2015
  • 5 star review  2 Gemeenschappelijke vrienden

   Helmy Ab Avatar Helmy Ab
   November 17, 2015

   5 star review  Vandaag een proefles meegedaan. Ik sport normaal binnen, maar wat is buiten trainen heerlijk. Alles komt aan bod en die paar drupjes regen zijn heerlijk verkoelend want het is wel werken. Ook super voor je conditie. Een aanrader.

   Wendy Broens Avatar Wendy Broens
   July 13, 2016

   positive review  Alles wat je persoonlijk aankan omdat jij zelf vindt dat je fit wilt worden ...??

   Roger Flohr Avatar Roger Flohr
   December 12, 2018
  • 5 star review  Ik ben met een colega mee gegaan maar ik dacht ja het zal allemaal wel . Maar het is gewoon supper leuk om te doen.voor iedereen aante raden.

   Gina van Wanrooy Avatar Gina van Wanrooy
   July 6, 2016

   5 star review  Ik ben 54 jaar en Door mijn discipline en motivatie krijg ik vaak complimenten van mensen dat ik er 10 jaar jonger uitziet en dat dankzij trainingen van Monty en Gianni!

   Eleonora Snel Avatar Eleonora Snel
   March 17, 2015

   5 star review  Ik ben jarenlang naar verschillende sportscholen geweest, maar miste altijd de uitdaging. Ik wist waarvoor ik het deed en ik ging ook wel, maar ik vond het altijd enorm saai. Bij SFWM train je een uur intensief en gevarieerd, binnen en/of buiten. Gianni en Monty weten het beste in jezelf naar boven te halen. Super leuk, effectief en ook nog eens gezellig!

   Rendy Barkmeyer Avatar Rendy Barkmeyer
   July 22, 2016
  • 5 star review  Sinds december 2016 zit ik bij Stay Fit With Monty. Dit is een van de beste keuzes geweest die ik in mijn leven gemaakt heb. Zowel op sportief en op zakelijk vlak wordt ik gestimuleerd om steeds een hoger doel te behalen. Zal het iedereen aanraden!

   Kanish Vijay Avatar Kanish Vijay
   July 18, 2018

   5 star review  TOP :D

   Muna Yahya Avatar Muna Yahya
   October 21, 2015

   5 star review  Ontzettend leuk om te doen! De coaches motiveren je op een goede en fijne manier, geen druk en toch proberen ze wel het beste uit jezelf te halen. Echt een aanrader om hier te sporten!

   Nina van der Bas Avatar Nina van der Bas
   July 6, 2016