Bootcamp Oosterhout

“Vroeger gaf ik zelf groepslessen, helaas te weinig tijd waardoor sporten op een laag pitje is komen te staan. Nu de bootcamp gevonden en fanatiek elke week minimaal 1x aan de slag. Kon niemand toen ik begon maar inmiddels is dit totaal anders. Absolute AANRADER!!!”

Daisy Kuiper32 jaar

“Ikzelf vind het heerlijk om te sporten. Meestal deed ik dit alleen, maar heb gemerkt dat in teamverband sporten toch wel erg leuk is. Ik vind het fijn om aan mijn gezondheid en lichaam te werken waardoor ik lekkerder in mijn vel zit. Ik ben een stuk fitter geworden en merk elke week dat ik sterker wordt. Hierdoor is mijn zelfvertrouwen vergroot en heeft het me lichamelijk veel resultaat opgeleverd!”

Marit Tuwannakotta-Hoogkamer30 jaar

“Ik sport graag bij Stay Fit With Monty omdat ik mijn conditie en spierkracht wil verbeteren. De trainingen zijn niet eentonig en ik kan het zo zwaar maken als ik het zelf wil. Daarnaast werkt het trainen in een groep extra motiverend!”

Fen van der Kruit27 jaar
LET OP!! BRING-A-FRIEND-ACTIE!

Train je al bij Stay Fit With Monty en breng je een vriend/vriendin/familielid/kennis of collega mee naar de Bootcamp dan ontvang je €5 korting op de strippenkaart van 5 workouts of ontvang €10 korting op de strippenkaart van 10 workouts.

Bootcamp Oosterhout (en omgeving)

Ben jij die moeder die graag terug wil naar haar lichaam voordat je kinderen kreeg? Of wil je gewoon weer lekker fit voelen en lekker in je vel zitten? Wil je trainen met andere waardoor je meer motivatie krijgt? Wil je niet in een sportschool trainen omdat je dan niet weet wat je precies moet doen of je niet allemaal wilt aangekeken worden door de mannen die er trainen? Wil je niet aan abonnementen vastzitten? Wil zowel binnen als buiten in de natuur trainen? Wil je gevarieerde trainingen?

Dan biedt de Groepstraining van Stay Fit With Monty een uitkomst. Bij de Groepstraining wordt het hele lichaam getraind en is geschikt voor ieder niveau. Of je nu beginner of gevorderd bent, jong of oud. Door de speciaal ontwikkelde trainingsmethode kan namelijk iedereen deelnemen op je eigen tempo. Zelf bepaal je waar de grens ligt. Of je nu wilt afvallen, je uithoudingsvermogen wilt vergroten, je lichaam strakker wilt maken of gewoon lekker je hoofd wilt leegmaken, het kan allemaal!

Iedere week zijn er verschillende trainingen op verschillende locaties, zowel binnen als buiten. Er is altijd wel een training die bij je past. De gevarieerde trainingen zorgen ervoor dat het lichaam iedere keer een andere prikkel krijgt. Dit alles kan worden gedaan in een tempo waarbij jezelf bepaald waar jou grens ligt!

SFWM TABATA

SFWM TABATA is een HIIT training(High Intensity Interval Training) In deze korte maar krachtige workout train je binnen enkele minuten je hele lichaam, gevolgd door zeer korte periodes van rust. Hierdoor verbrand je in een razend tempo calorieën.

SFWM ONE

SFWM ONE is een training waarbij iedere oefening 1 minuut duurt. Na de minuut is er een korte rust rustperiode waarna er weer een oefening wordt gedaan. Je traint je gehele lichaam, waarbij alle spiergroepen aanbod komen.

SFWM CIRCUIT

SFWM CIRCUIT is een circuittraining. Bij SFWM CIRCUIT wordt er gebruik gemaakt van verschillende materialen. Te denken valt aan kettlebells, sandbags, battlerope, etc.

SFWM POWER

SFWM POWER is intensieve workout waarbij je in een bepaald aantal minuten een bepaald aantal herhalingen van oefeningen doet. Wordt sterker en maak je lichaam strakker met de SFWM POWER workout.

SFWM FIGHTFIT

SFWM FIGHTFIT is een workout die geschikt is voor iedereen die graag de basistechnieken van het (kick)boxing wilt leren. Daarnaast is het ideaal om je hoofdleeg te maken en te werken aan je uithoudingsvermogen.

SFWM FIGHTFIT wordt gegeven op een vaste dag namelijk de vrijdag. De overige trainingen worden gerouleerd over de resterende SFWM groepstrainingsdagen. Zo krijg je wekelijks een andere afwisselende training waardoor het lichaam iedere keer een andere prikkel krijgt.

Bootcamp Oosterhout: tijden en locaties

Het bootcamprooster van Stay Fit With Monty biedt je de mogelijkheid om maar liefst 3 keer in de week een bootcamp te komen volgen! U kunt buiten in de mooiste parken en bossen van bootcamp Oosterhout en omgeving trainen of binnen in onze hypermoderne ruimte! Wij hebben bootcamps voor alle leeftijden en niveaus! Kortom, genoeg keuze om een bootcamp te kiezen die het beste bij u past!

Rooster 2019:

– Iedere Dinsdag SFWM LUKWELPARK
Dinsdags trainen we in het mooiste park van Oosterhout!
Tijd: 20:15 – 21:15 uur
Locatie: Lukwelpark Oosterhout (verzamelen parkeerplaats/ingang Mgr. Frencken College, Slotlaan 40 Oosterhout)

– Iedere Vrijdag SFWM FIGHTFIT
Vrijdags trainen we binnen in de hypermoderne ruimte die we tot onze beschikking hebben!
Tijd: 20:15 – 21:15 uur
Locatie: CK Active, Oude Kerkstraat 79, Made (Binnenlocatie)

– Iedere Zondag SFWM FOREST
Train elke zondagochtend in de mooie bossen in de omgeving van Oosterhout, profiteer van de ‘verse’ lucht en wordt EEN met de natuur!
Tijd: 10:00 – 11:00 uur
Locatie: Boswachterij Dorst (verzamelen parkeerplaats Pannenkoekenhuis de Hannebroek, Hoevestraat 12
Oosterhout)

Altijd al op een leuke maar doeltreffende manier willen trainen onder begeleiding van gespecialiseerde instructeurs? Kom langs, doe een gratis proefles en ervaar het zelf!

Voordelen

        • In een korte tijd snel fit!
        • U valt snel af!
        • Train zowel binnen, buiten als in het water!
        • Iedere bootcamp workout is verschillend!
        • Het maakt niet uit wat uw niveau of conditie is. Het is voor iedereen toegankelijk man/vrouw jong/oud!
        • U bepaald uw eigen tempo!
        • Vergroot u zelfvertrouwen!
        • Trainen in een groep waardoor u gemotiveerder bent dan in uw eentje trainen in een sportschool!
        • Geen gewichten, train met uw eigen lichaamsgewicht!
        • Bevordert u geestelijke gezondheid en gemoedstoestand!
        • Geen abonnementen en dergelijke, u zit nergens aan vast!

Kosten

Bij de bootcamp Oosterhout en omgeving van Stay Fit With Monty wordt er gebruik gemaakt van een strippenkaart, zodat u nergens aan vast zit. Bent u van plan 3 keer in de week te komen, dan bent u voordeliger uit met Bootcamp Onbeperkt! Scrol verder en kijk wat het beste bij u past!

Bijzonderheden: Alleen of met meerdere direct instappen in een leuke diverse groep