BOOTCAMP OOSTERHOUT

Bootcamp Oosterhout
 • In een korte tijd fitter

 • Train zowel binnen als buiten

 • Voor iedereen toegankelijk

 • Gevarieerde locaties en trainingen

 • Bepaal je eigen tempo

 • Trainen in gezellige groep = extra motivatie

 • Train met je eigen lichaamsgewicht

 • Betaalbaar, ook per les mogelijk!

 • Zit niet vast aan abonnementen

JE DOELEN WÉL BEHALEN MET

BOOTCAMP

Op zoek naar een perfecte optie voor je zoektocht naar een bootcamp Oosterhout? Wil jij weer fit worden, lekker in je vel zitten of weer terug naar het lichaam van voor je bevalling? Is een sportschool iets wat je weleens geprobeerd hebt maar lukte het niet om dit consistent vol te houden? Logisch! Je bent niet de enige. Het is vaak lastig om een schema te volgen of zelf maar te bedenken hoe je resultaat boekt. Je mist waarschijnlijk een stok achter de deur op weg naar resultaat. Deze bootcamp Oosterhout kan een uitstekende keuze zijn voor je. Je traint in een groep waardoor je leuke contacten op doet en elkaar kunt meenemen. Je traint op je eigen tempo en doet oefeningen zo goed en snel als je kunt. En natuurlijk is daar de ervaren begeleiding om net dat beetje meer uit jezelf te halen. 

Bij de bootcamp Oosterhout of omgeving wordt het hele lichaam getraind en heeft geen instapniveau. Of je nu beginner of gevorderd bent, jong of oud. Door de speciaal ontwikkelde trainingsmethode kan namelijk iedereen deelnemen op je eigen tempo. Tijdens de bootcamp doe je oefeningen met je eigen lichaamsgewicht, waarbij een combinatie wordt gemaakt tussen kracht en cardio oefeningen. Zelf bepaal je waar de grens ligt. Of je nu wilt afvallen, je uithoudingsvermogen wilt vergroten, je lichaam strakker wilt maken of gewoon lekker je hoofd wilt leegmaken, het kan allemaal.

Nee! We kijken specifiek naar je wensen en behoeftes. Niemand is hetzelfde en iedereen heeft zijn eigen weg en tempo. Het gaat om resultaat voor de lange termijn. Liever 1 op 1 training? Bekijk ook eens ons personal training Oosterhout aanbod.

In een leuke en gemotiveerde groep trainen. Je hebt dus op een leuke manier een stok achter de deur met gelijkgestemden. We kunnen uit ervaring zeggen dat iedereen gelijkwaardig is en elkaar motiveert om net dat beetje meer te geven.

Lijkt het je leuk om een keer een sportief uitje voor je familie of vereniging te organiseren? Kies dan eens voor een bootcamp! Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Het bootcamprooster van Stay Fit With Monty biedt je de mogelijkheid om maar liefst 2 keer in de week een bootcamp te komen volgen! Je kunt buiten in de mooiste parken van Oosterhout en omgeving trainen of binnen in onze hypermoderne ruimte! Iedere bootcamp is anders en gevarieerd. Kortom, genoeg keuze om een bootcamp te kiezen die het beste bij je past!

Bij de Bootcamp wordt er gebruikt gemaakt van een strippenkaart, zodat je nergens aan vast zit! De kosten van een strippenkaart kun je vinden door iets verder naar beneden te scrollen (bij het rooster).

focus

OMDAT JE DAT PERSOONLIJKE DOEL WIL HALEN

We bespreken je doelen, wensen en uiteraard je budget. Op basis hiervan maken we een passend plan zodat jij je comfortabel voelt bij het pad op weg naar resultaat.

1on1

OMDAT NIEMAND HETZELFDE IS

Iedereen heeft zijn eigen weg. Afvallen is net zo lastig als aankomen. Door onze jarenlange ervaring weten we wat er gevraagd zal worden. Niet alleen op het gebied van training, voeding maar ook zeker mentaal.

limits

VERLEG JE GRENZEN

We geloven dat iedereen zijn grenzen kan verleggen. Dat achter elke onzekerheid een kracht zit. We geloven dat onze persoonlijke aanpak deze ook bij jou naar boven zal gaan krijgen.

Wil je resultaat?

VRIJBLIJVEND ADVIES

KIES HET MOMENT DAT PAST

BOOTCAMP ROOSTER

Wil jij graag een bootcamp proberen? Geen enkel probleem! Bij de Bootcamp wordt er gebruikt gemaakt van een strippenkaart, zodat je nergens aan vast zit! De kosten van een strippenkaart zijn:

 • Strippenkaart 5 workouts €30
 • Strippenkaart 10 workouts €50

Let op! Een proefles is altijd verblijvend en gratis!

Bootcamp Lukwelpark

elke dinsdag 20:15 - 21:15

Tijdens de Bootcamp Lukwelpark trainen we in het mooiste park van Oosterhout! Locatie: Lukwelpark Oosterhout (verzamelen parkeerplaats/ingang Mgr. Frencken College, Slotlaan 40 Oosterhout). Tijdens deze bootcamp maken we gebruik van alle elementen die dit mooie park heeft. Trainen met eigen lichaamsgewicht staat centraal. Trainen van zowel conditie en kracht op je eigen tempo.

Locatie: verzamelen Frencken College, Slotlaan 40 Oosterhout

Bootcamp fighting

elke vrijdag 20:15-21:15

Doordat SFWM gespecialiseerd is in de vechtsport wordt de focus tijdens deze Bootcamp gelegd op technieken die voortvloeien uit onder andere Taekwondo, Kickboxing en Boxing. U hoeft helemaal geen ervaring te hebben met vechtsporten. Leef u op de binnenlocatie helemaal uit op stoot- en trapkussens en werk tegelijkertijd aan uw conditie, spierkracht, weerbaarheid en zelfvertrouwen

Locatie: Trainen op onze binnenlocatie. Adres: Oude Kerkstraat 79, Made

Wil je resultaat?

VRIJBLIJVEND ADVIES

Wat zeggen anderen over ons?

ZIJ GINGEN JE VOOR!

 • 5 star review  TOP!

  thumb Ninka Pennings
  8/18/2015

  5 star review  Ik ben 54 jaar en Door mijn discipline en motivatie krijg ik vaak complimenten van mensen dat ik er 10 jaar jonger uitziet en dat dankzij trainingen van Monty en Gianni!

  thumb Eleonora Snel
  3/17/2015

  5 star review  Super! Op je eigen tempo, eigen niveau, 6 dagen van de week de mogelijkheid om te sporten, goede professionele begeleiding...kortom, fijn, goed, en voor iedereen aan te raden!

  thumb Mariska van Mook
  7/08/2016
 • 5 star review  Leuk sporten bij SFWM! Afwisselende, uitdagende, leuke en motiverende trainingen! Goede afwisseling tussen conditie- en kracht opbouw. Daarbij zijn er genoeg tijdstippen waarop je kan sporten, zodat er altijd een gelegenheid is om te gaan. Na de training heb je geen spijt en voel je de voldoening.

  thumb Esther Arts
  7/28/2016

  5 star review  Ik ben met een colega mee gegaan maar ik dacht ja het zal allemaal wel . Maar het is gewoon supper leuk om te doen.voor iedereen aante raden.

  thumb Gina van Wanrooy
  7/06/2016

  5 star review  Dankzij de begeleiding van Gianni ben ik nog meer gemotiveerd en zet ik door om mijn doelen te behalen. Ik wist niet dat ik zoveel plezier uit een training kon halen. Dankjewel voor het delen van je passie. Je bent een inspirerende trainer! #PROUD #STAYFITWITHMONTY�

  thumb Rowie de Widt
  1/18/2017
 • 5 star review  Sinds december 2016 zit ik bij Stay Fit With Monty. Dit is een van de beste keuzes geweest die ik in mijn leven gemaakt heb. Zowel op sportief en op zakelijk vlak wordt ik gestimuleerd om steeds een hoger doel te behalen. Zal het iedereen aanraden!

  thumb Kanish Vijay
  7/18/2018

  De goede trainingen afgestemd om wat je als persoon nodig hebt. Gevarieerd aanbod en rekening houdend met je fysieke gesteldheid. Het heeft mij tot nu toe enorm geholpen en blijf doorgaan met #sfwm

  thumb Dennis Groenendaal
  9/17/2018

  5 star review  Trainen met een gezellige groep mensen! Iedereen op zijn eigen niveau en kunnen!! Iedereen is altijd welkom!! Gemotiveerde trainers! Kortom gezellig meedoen!!

  thumb Evy Scherders
  10/15/2015
 • 5 star review  Sinds 4 weken aan het bootrampen, super training en zo fijn dat je echt merkt dat je progressie maakt. Leuke trainer en manier van lesgeven is top!

  thumb Svetlana Nijssen
  9/06/2017

  5 star review  Kalu katong di fakfak alias papua barat .kaka ko mantap i

  thumb Nur Agaatsz
  5/11/2015

  5 star review  Ik heb heel wat andere sporten geprobeert. Maar niks vond ik echt leuk of bleef ik gemotiveerd. Toen ben ik een maand geleden een keer mee gegaan met een collega naar een bootcamp les, vond het erg leuk! Leuke groep, leuke lessen! Ik ben vanaf toen gelijk 3 a 4 keer week gegaan! En blijf nog steeds gemotiveerd om te gaan! Na een maand is me conditie al heel veel verbeterd en zit ik ook lekkerder in mijn vel! Alleen maar positieve dingen! :) ik blijf er zeker mee door gaan!

  thumb Sylvia van Boom
  7/10/2016
 • 5 star review  Veel beter dan gewoon naar de sportschool gaan. Hier word je altijd goed gemotiveerd.

  thumb Laurens van der Westen
  3/24/2017

  5 star review  Ontzettend leuk om te doen! De coaches motiveren je op een goede en fijne manier, geen druk en toch proberen ze wel het beste uit jezelf te halen. Echt een aanrader om hier te sporten!

  thumb Nina van der Bas
  7/06/2016

  5 star review  Ik ben jarenlang naar verschillende sportscholen geweest, maar miste altijd de uitdaging. Ik wist waarvoor ik het deed en ik ging ook wel, maar ik vond het altijd enorm saai. Bij SFWM train je een uur intensief en gevarieerd, binnen en/of buiten. Gianni en Monty weten het beste in jezelf naar boven te halen. Super leuk, effectief en ook nog eens gezellig!

  thumb Rendy Barkmeyer
  7/22/2016
 • 4 star review  Vandaag voor het eerst meegedaan! Was echt top!

  thumb Ilona van Biesen
  8/11/2015

  5 star review  Door de vele variatie in de trainingen en de gezellige groep, ga ik sinds Maart met veel plezier naar de bootcamps van SFWM. Door de professionele begeleiding wordt je iedere training gemotiveerd en uitgedaagd om een stapje verder te gaan. Ben je op zoek naar een gezellige en sportieve uitdaging, kan ik je dit zeker aanbevelen!!!

  thumb Anouk Meeuwissen
  7/19/2016

  5 star review  2 Gemeenschappelijke vrienden

  thumb Helmy Ab
  11/17/2015
 • 5 star review  Hieronder mijn eerdere recensie; twijfel je nog? Gewoon een keer meedoen, je zit nergens aan vast!! Ongeveer een jaar geleden heb ik m'n eerste bootcamp voltooid! Niet gedacht dat ik zó leuk zou vinden. Het voordeel is hier dat je elke dag kunt gaan en dat zonder aan- of afmelding te hoeven doen. Ik zou zeggen: doe eens een proefles mee en oordeel zelf

  thumb Dorijan Hooijmaaijers-Molenkamp
  7/06/2016

  5 star review  Vandaag een proefles meegedaan. Ik sport normaal binnen, maar wat is buiten trainen heerlijk. Alles komt aan bod en die paar drupjes regen zijn heerlijk verkoelend want het is wel werken. Ook super voor je conditie. Een aanrader.

  thumb Wendy Broens
  7/13/2016

  Alles wat je persoonlijk aankan omdat jij zelf vindt dat je fit wilt worden ...👌👍

  thumb Roger Flohr
  12/12/2018
 • 5 star review  Ruim een jaar geleden had ik nooit gedacht dat ik sporten leuk zou gaan vinden, niets hield ik vol en was nooit instaat en gemotiveerd genoeg om mijn doelen te behalen. Tot dat ik hier begon met sporten ! Sporten op je eigen niveau , leuke groep mensen, buiten bezig zijn , gevarieerd aanbod met groepslessen en vooral heel belangrijk goede begeleiding met top trainers ! Zij geven je de begeleiding die je nodig hebt , helpen je te motiveren en zorgen dat jij je doelen die je voor ogen hebt gaat behalen .

  thumb Jennifer Vermeulen
  7/05/2016

  5 star review  Ik hou niet van sporten, volgens mij maak ik geen endorfine aan en als je denkt... Wie loopt daar nou iedere keer te sjokken op die filmpjes van SFWM... Yep; That's me. Maar ik ga wel! Het is gezellig, vaak even afzien, gevarieerd en de trainers motiveren en zetten aan tot verbetering. Er zijn genoeg dagen waarop je kan gaan (dus dat is dan ook geen excuus meer...) en je bouwt echt je conditie en kracht op; ook als je één of twee keer per week gaat. Én het allerbeste van alles; je voelt je super als je geweest bent en de les (eindelijk ) is afgelopen. .

  thumb Ellen van der Linden
  7/13/2016

  5 star review  Na een paar jaar niet te hebben gesport, was de conditie en motivatie ver te zoeken, toen een proefles meegedaan en vond het meteen leuk! Was wel even pittig, maar je wordt door zowel de trainers als de hele groep gemotiveerd om door te gaan. Een echte aanrader!

  thumb Joyce Laurijsen
  8/03/2016
 • 5 star review  TOP :D

  thumb Muna Yahya
  10/21/2015

  5 star review  SFWM helpt je om je goals te bereiken met een wekelijks vernieuwende workout. Je merkt snel dat je steeds beter word en dat je lichaam steeds fitter wordt. Er staan leuke groepsactiviteiten op het programma en et is super gezellig en motiverend!!

  thumb Emma Nuis
  3/24/2015

  5 star review  Ik was persoonlijk nooit echt van het trainen, maar sinds ik bij monty en gianni train. Kan ik niet meer zonder. Ben in een half jaar tijd 12, 5 kilo kwijt door trainen en het aanpassen van mijn eet gewoontes. Nooit gedacht dat ik het kon, maar dankzij hun is het mij gelukt. Nu is mijn moto ook als ik het kan, kan jij het ook

  thumb Maupie Van Rooijen
  3/16/2015
 • 5 star review  Leuk sporten bij SFWM! Heel fijn dat er ook rekening gehouden wordt met handicaps. Je kan alles op eigen tempo doen, wat het voor iedereen toegankelijk maakt! Petje af voor de trainers die elke keer weer een leuke bootcamp neerzetten!

  thumb Steffy de Heus - Velthoven
  7/12/2016

  5 star review  Top trainer stok achter de deur. Bootcamp is ook top .

  thumb Kim Gelens
  8/16/2017

  5 star review  Top, hier krijg je wel je conditie. Het is toch makkelijker om in een groep te trainen dan alleen. Gianni spreekt je persoonlijk aan. Zoveel mensen en toch iedereen zijn naam te kennen.

  thumb Ramon Legrand
  10/11/2016