Bootcamp Oosterhout

“Vroeger gaf ik zelf groepslessen, helaas te weinig tijd waardoor sporten op een laag pitje is komen te staan. Nu de bootcamp gevonden en fanatiek elke week minimaal 1x aan de slag. Kon niemand toen ik begon maar inmiddels is dit totaal anders. Absolute AANRADER!!!”

Daisy Kuiper32 jaar

“Ikzelf vind het heerlijk om te sporten. Meestal deed ik dit alleen, maar heb gemerkt dat in teamverband sporten toch wel erg leuk is. Ik vind het fijn om aan mijn gezondheid en lichaam te werken waardoor ik lekkerder in mijn vel zit. Ik ben een stuk fitter geworden en merk elke week dat ik sterker wordt. Hierdoor is mijn zelfvertrouwen vergroot en heeft het me lichamelijk veel resultaat opgeleverd!”

Marit Tuwannakotta-Hoogkamer30 jaar

“Ik sport graag bij Stay Fit With Monty omdat ik mijn conditie en spierkracht wil verbeteren. De trainingen zijn niet eentonig en ik kan het zo zwaar maken als ik het zelf wil. Daarnaast werkt het trainen in een groep extra motiverend!”

Fen van der Kruit27 jaar
LET OP!! BRING-A-FRIEND-ACTIE!

Train je al bij Stay Fit With Monty en breng je een vriend/vriendin/familielid/kennis of collega mee naar de Bootcamp dan ontvang je €5 korting op de strippenkaart van 5 workouts of ontvang €10 korting op de strippenkaart van 10 workouts.

Bootcamp Oosterhout (en omgeving)

Bij de bootcamp Oosterhout en omgeving van Stay Fit With Monty wordt het hele lichaam getraind. Het is een fullbody workout geschikt voor zowel mannen als vrouwen, ongeacht u leeftijd of fitnessniveau. Bij de bootcamp traint u in een gezellige groep waardoor u de energie van elkaar opneemt en u daardoor een workout langer volhoudt dan u zou trainen in de sportschool. In de bootcamp Oosterhout wordt de focus gelegd op uzelf, geen competitief gedrag maar puur trainen voor uzelf om zo uw eigen doel te bereiken en stap voor stap uzelf te verbeteren.

Of u nu wilt afvallen, uw uithoudingsvermogen wilt vergroten, uw spieren strakker wilt maken of gewoon lekker uw hoofd wilt leegmaken, het kan allemaal! De instructeurs van bootcamp Oosterhout en omgeving willen graag hun brede kennis en expertise die ze in de loop de jaren hebben ontwikkeld met u delen om u zo te helpen uw eigen persoonlijke doel te bereiken en wellicht te overtreffen!

Tijdens de bootcamp worden er verschillende oefeningen gedaan, voornamelijk met uw eigen lichaamsgewicht. Er wordt een combinatie gemaakt tussen kracht en cardio oefeningen. Zo worden er onder andere pushups, situps, squats, sprints en behendigheids oefeningen gedaan. Dit alles gebeurt in een tempo waarbij uzelf bepaald waar uw grens ligt.

Bootcamp Oosterhout: tijden en locaties

Het bootcamprooster van Stay Fit With Monty biedt je de mogelijkheid om maar liefst 5 keer in de week een bootcamp te komen volgen! U kunt buiten in de mooiste parken en bossen van bootcamp Oosterhout en omgeving trainen of binnen in onze hypermoderne ruimte! Wij hebben bootcamps voor alle leeftijden en niveaus! Kortom, genoeg keuze om een bootcamp te kiezen die het beste bij u past!

Rooster BOOTCAMP 2018:

– Iedere Dinsdag BOOTCAMP LUKWELPARK
Tijdens de Bootcamp Lukwelpark trainen we in het mooiste park van Oosterhout!
Tijd: 20:15 – 21:15 uur
Locatie: Lukwelpark Oosterhout (verzamelen parkeerplaats/ingang Mgr. Frencken College, Slotlaan 40 Oosterhout)

– Iedere donderdag BOOTCAMP LUKWELPARK
Tijdens de Bootcamp Lukwelpark trainen we in het mooiste park van Oosterhout!
Tijd: 20:15 – 21:15 uur
Locatie: Lukwelpark Oosterhout (verzamelen parkeerplaats/ingang Mgr. Frencken College, Slotlaan 40 Oosterhout)

– Iedere Vrijdag BOOTCAMP FIGHTING
Doordat SFWM gespecialiseerd is in de vechtsport wordt de focus tijdens deze Bootcamp gelegd op technieken die voortvloeien uit onder andere Taekwondo, Kickboxing en Boxing. U hoeft helemaal geen ervaring te hebben met vechtsporten. Leef u op de binnenlocatie helemaal uit op stoot- en trapkussens en werk tegelijkertijd aan uw conditie, spierkracht, weerbaarheid en zelfvertrouwen
Tijd: 20:15 – 21:15 uur
Locatie: Oude Kerkstraat 79, Made(Binnenlocatie)

– Iedere Zaterdag BOOTCAMP LUKWELPARK
Tijdens de Bootcamp Lukwelpark trainen we in het mooiste park van Oosterhout!
Tijd: 10:00 – 11:00 uur
Locatie: Lukwelpark Oosterhout (verzamelen parkeerplaats/ingang Mgr. Frencken College, Slotlaan 40 Oosterhout)

– Iedere Zondag BOOTCAMP FOREST
Train elke zondagochtend in de mooie bossen in de omgeving van Oosterhout, profiteer van de ‘verse’ lucht en wordt 1 met de natuur! Tijdens de Bootcamp Forest wordt er gebruik gemaakt van materialen die in het bos aanwezig zijn!
Tijd: 10:00 – 11:00 uur
Locatie: Boswachterij Dorst (verzamelen parkeerplaats Pannenkoekenhuis de Hannebroek, Hoevestraat 12 Oosterhout)

Altijd al op een leuke maar doeltreffende manier willen trainen onder begeleiding van gespecialiseerde instructeurs? Kom langs, doe een gratis proefles en ervaar het zelf!

Voordelen

       • In een korte tijd snel fit!
       • U valt snel af!
       • Train zowel binnen, buiten als in het water!
       • Iedere bootcamp workout is verschillend!
       • Het maakt niet uit wat uw niveau of conditie is. Het is voor iedereen toegankelijk man/vrouw jong/oud!
       • U bepaald uw eigen tempo!
       • Vergroot u zelfvertrouwen!
       • Trainen in een groep waardoor u gemotiveerder bent dan in uw eentje trainen in een sportschool!
       • Geen gewichten, train met uw eigen lichaamsgewicht!
       • Bevordert u geestelijke gezondheid en gemoedstoestand!
       • Geen abonnementen en dergelijke, u zit nergens aan vast!

Kosten

Bij de bootcamp Oosterhout en omgeving van Stay Fit With Monty wordt er gebruik gemaakt van een strippenkaart, zodat u nergens aan vast zit. Bent u van plan 3 of meerdere keren in de week te komen, dan bent u voordeliger uit met Bootcamp Onbeperkt! Scrol verder en kijk wat het beste bij u past!

Bijzonderheden: Alleen of met meerdere direct instappen in een leuke diverse groep